up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Drop shot Padel Racket Pro Shadow

plus
Drop shot

Drop Shot Padel Racket Pro Shadow

Produktbeskrivelse Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Pro Shadow er en kraftig racket med en lettere vekt på 350-370 GRS. Denne racketen har en karbonramme og en glassfiberflate. Dens kjerne eva pro 13-15 og tear drop-formen vil gi lav balanse og kontroll over ballen på banen for å imponere motstanderen din.


Funksjoner:

- Metalliske dekaler
- 3D-ansikt
- Carbon Face Design


Spesifikasjoner:

Karbonramme: Glassfiberflate
- Slipp: 350-370 GRS
- 38 MM
Drop shot Padel Racket Pro Shadow er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Drop shot Padel Racket Pro Shadow fra din nett tennis og padel butikk smashinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos smashinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av tennis og padel utstyr fra merket Drop shot.

Spesifikasjoner Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Balanse
Tweener
Farge
Sølv
Form
Rund
Skjønn
Unisex

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Flott

-

Utmerket Jeg stoler mye på dette merket alltid

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up