up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Gjenoppretting og Stell tennis og padel

Gjenoppretting og Stell tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Gjenoppretting og Stell-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Gjenoppretting og Stell

Merkevarer av Gjenoppretting og Stell

Tips for en tennisrestitusjon etter kampen

Artikulære beskyttere

Leddbeskyttere brukes for å begrense brudd og ubehag og for å beskytte et område med kutt eller arr. Leddbeskytterne er sfæriske med strukturerte kanter for å gi rom for kraft.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer er laget for å manipulere nervesystemet gjennom elektrisk stimulering. Elektrostimulatorer drar nytte av å sende elektriske signaler for å komprimere muskler. Elektrostimulatorer brukes ofte til kroppsterapi for å forbedre eller opprettholde muskelstabilitet.

Førstehjelp

Førstehjelp er en pakke med nødvendigheter og utstyr som brukes til å gi øyeblikkelig medisinsk hjelp. Førstehjelp kan bidra til å forhindre skader fra ytterligere skade.

Selvmassasje og pressoterapi

Selvmassasje og pressoterapi kan bidra til å lindre smerte, banking og muskelsjokk, og forbedre stagnasjon, styrke og kroppsbevissthet, samt mental helse. Selvmassasje og pressoterapi forbedrer blodstrømmen og opprettholder kroppens helse og komfort.

Sports kremer

Sportskremer er balsam eller kremer som brukes til å komme seg etter smerter og skader som du kan få når du driver med sport. Når det påføres huden, anbefales det å massere det berørte området. Du kan kjøpe sportskremer fra Softee , K Swiss , Kelme , Powershot og Rock Tape .

Taping for trening

Bandasjering brukes vanligvis som en komplementær eller rask teknikk. Spillere bruker vanligvis taping som en defensiv mekanisme i dannelsen av en eksisterende skade. Noen av formålene med bandasjen er å lette progresjonen av ødelagte ledd og å begrense ømtålig vev for å redusere betennelse.

Mer om restitusjon:

Massasjeruller og baller: Massasjeruller og baller brukes til å lindre smerter og betennelser forårsaket i musklene.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk