up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

PADEL RACKETTER

PADEL RACKETTER

tennisracketer

tennisracketer

herreklær

herreklær

baller

baller

fottøy

fottøy

poser

poser

Avdelinger

Bagger

Baller

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Padelrekkerter

Tennisrekkerter

Trening

Allt( Head )

Head

Head er kjent som et toppmerke innen kles- og sportutstyrsutvikling, grunnlagt i 1847. Hovedkontoret til merket er i Amsterdam, Nederland. Grunnleggeren av denne berømte sportsmerket er Howard Head. Selskapet forblir vellykket i å skape sin omdømme i fremstillingen av høykvalitets skibindinger, skiutstyr og ideelle tenniseffekter. Merkets kolleksjon er likt av det allment og av tenniseksperter. Det tilbyr et stort utvalg av produkter, inkludert skibindinger, ski støvler, skiklær og beskyttere for skiløpere. Andre kolleksjoner fra Head inkluderer sportstøy, fottøy, squashracket, tennisballer og andre typer utstyr. Det tilbyr racket av forskjellige tyngder, størrelser og strengkomposisjoner for å møte behovene til enkeltpersoner. Head sine produkter er definert av deres presisjonsingeniører og unike håndverk og leverer en blanding av estetikk og funksjonalitet som representerer det moderne livet. Skapelsen av høyytelses atletisk bekledning, tennisracket og moderne ski symboliserer enheten mellom funksjon og form. Merket er dedikert til ytelse, kvalitet og skapelse og er æret av de som liker storheten ved å pusse på begrensningene for det som er mulig og oppnåelig. Det tillater atleter å uttrykke sin fulle potensiale.

Head kolleksjon av tennisracket, fottøy og tilbehør

Head tennisracket slår en balanse mellom styrke og kontroll, som tillater spillere å generere effektive skudd mens de holder presisjon og presisjon.
Head tennisvesker har polstrede kompartimenter som gir enestående beskyttelse for racketene. Putene beskytter racketene mot sammenstøt og temperaturtransisjoner, og holder dem i toppform.
Head tennissko er utviklet med pustende materialer og mesh-brett som tillater luftcirculasjon, som holder føttene kalde og komfortable selv under ekstreme kamper. Noen tennissko tilbyr tilpassbare snøringmetoder eller fleksible stropper som lar deg oppnå en personlig og sikker passform.
Head tennis ryggsekk har små lommer og kasser som gir passende lagring for tillegg som grep, baller, nøkler, telefoner og armbånd, som holder dem organisert og lett tilgjengelig.
Head tennisracket er tilgjengelig i et bredt spekter av racketmodeller, designet for å passe ulike spillestil og ferdighetsnivåer. Fra robuste racketer for aggressive spillere til andre alternativer for finessespillere, er det alltid noe for alle.
Head pickleball paddler har kreative kjernteknologier som Polymer Honeycomb, som tilbyr en kombinasjon av kraft, kontroll og respons som tjener ulike spillestiler. Overflaten på paddlene leverer en responsiv følelse for ballen, som tillater deg å utføre spin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk