Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Herresko

Herresko tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Herresko-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Herresko

Merkevarer av Herresko

Hvordan velge tennis eller padeltennissko for menn?

Tilbehør

Tilbehør til tennis eller padeltennissko inkluderer innleggssåler, hæler, tær og såler. En innleggssåle vil gi buestøtte. En innleggssåle i hælen vil telle som mer polstring for å redde foten fra et slag. Tågrep og sålegrep brukes også for å hjelpe deg med å gå med letthet.

Flip flops

Flip flops er normalt klassifisert under uformelt fottøy. De består av en myk bunn løst koblet til foten med Y formede stropper gjenkjent som et tåbelte som går på innsiden av tåen og langs begge sider av foten.

Innendørs joggesko

Innendørssko er skoene som brukes til å spille tennis fordi de har større vedheft til bakken enn utendørsversjonen. Inneskoene er flate og har en gummisåle som har en flerretningsdesign slik at den ikke sklir.

Padel sko

Padel sko har spesifikke egenskaper som hjelper deg å spille med letthet. Hvis du vil trene sport med letthet og du vil ha en tilpasningsdyktig sko som du kan, sats på padeltennissko. Disse skoene har tilstrekkelig ankelstøtte og mer demping.

Tennis sko

Tennissko har generelt flat såle med spesialdesignede mønstre, alt avhenger av hvilken type terreng du utøver sporten på. Andre typer sko har tykkere, men lettere såler som reduserer støt. Tennissko er laget for å være mer motstandsdyktige.

Urban joggesko

Urban sko er sko som brukes daglig, men samtidig kan du bruke dem til å utøve sport. Disse skoene er veldig kjent for sine funksjoner av høy kvalitet. Du kan kjøpe urbane joggesko fra merker som Babolat , Lacoste , Nox , Asics , Adidas og Yonex .