up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Utskiftbare Linser Radar Path

plus
Oakley

Oakley Utskiftbare Linser Radar Path

Produktbeskrivelse Oakley Utskiftbare Linser Radar Path

Hvis du eier den mest teknologisk avanserte delen av sportsutstyr på jorden, må du sørge for at du får mest mulig ut av det. Oakley Radar® er konstruert med et utskiftbart objektivdesign for å tilpasse deg til ethvert sportsmiljø. Tre unike linseformer er tilgjengelige, slik at du kan velge hvor mye dekning som passer best for din utendørs aktivitet, og for hvordan Mother Nature skulpturerte ansiktsfysikk.

Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør linsesett inkludert ventilert design som tilbyr kjøling luftstrøm, samt de beste polariserte linsene under solen. Oakley polarisasjonsteknologi bruker en flytende infusjonsprosess for å binde polariseringsfilteret på molekylært nivå. Det er slik at vi eliminerer tåke og forvrengning funnet med konvensjonell teknologi og oppnår uovertruffen blending av ytelse.

Vårt holdbare Plutonite®-objektivmateriale gir overlegen støtbeskyttelse og filtrerer ut 100% av alle UV-stråler. High Definition Optics® (HDO®) maksimerer klarhet med patenterte innovasjoner som Polaric Ellipsoid ™ geometri for presis, krystallklar syn i alle synsvinkler.

spesifikasjoner:

Lystransmisjon: 23%

Lysforhold: Middels lys

Kontrast: Nøytral

Tilpass: Standard


Kommer du til å kjøpe Oakley Utskiftbare Linser Radar Path? Alle produktene fra Oakley har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Oakley Utskiftbare Linser Radar Path og motta den innen få dager. Vårt mål hos smashinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av tennis og padel utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Oakley Utskiftbare Linser Radar Path

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solfylt/sterkt lys
Farge
Grå
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up