up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

padleblader

padleblader

padel klær

padel klær

padel sko

padel sko

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Padelrekkerter

Trening

Allt( Puma )

Puma

Puma er utvilsomt et anerkjent sports- og livsstilsmerke som har satt et varig preg globalt i verden av sportsutstyr og klær. Grunnlagt i 1948 av Rudolf Dassler, har merket stadig bebudet innovasjon og stil, noe som gjør det til et feiret valg blant idrettsutøvere og entusiaster verden over. Pumas ikoniske logo, den hoppende kattedyret, symboliserer bevegelsesevne, styrke og dynamikk - egenskaper som er innebygd i produktene. Gjennom årene har Puma sømløst blandet ytelse og mote, og skapt en unik identitet som overskrider grenser.
Hos Smashinn tilbyr Puma et utvalg som uttrykker merkets etos - der ytelse møter stil, og atleter blir mestere. Med Puma ved din side, erobrer du paddle tennisbanen og redefinerer din sportslige reise. Utformet med stoff som fjerner fuktighet og ergonomiske design, sikrer denne kolleksjonen ubegrenset bevegelse samtidig som du holder deg tørr. Fusjonen av lekne farger og sofistikerte design lar deg gjøre et uttalelse samtidig som du fokuserer på spillet.

Elevate ditt paddle tennisopplevelse med Puma

Ta ditt paddle tennis-spill til nye høyder med Pumas kantete klærkolleksjon for paddle tennis. Puma paddle tennis klær er spesielt designet for optimal ytelse og komfort. I tillegg smelter den sømløst sammen teknologi og stil, for å øke selvtilliten. Gå inn på banen med et forsprang med Puma paddle tennis klær for menn. Tilpasset perfeksjon, kombinerer disse antrekkene funksjonalitet og moter, slik at du kan spille ditt beste og samtidig utstråle eleganse. Utløs din ferdigheter på paddle tennisbanen med Puma paddle tennis klær for kvinner. Fra pustende topper til fleksible skjørt, representerer Pumas kolleksjon for kvinner grace in motion. Introdusere neste generasjon til gleden av paddle tennis med Puma paddle tennis klær for barn. Konstruert for å tilfredsstille behovene til unge atleter, leverer denne linjen komfort og holdbarhet. Med lekne design og pålitelig ytelse, kan barn fokusere på spillet og ha det gøy samtidig. Bygg et sterkt grunnlag på banen med Puma paddle tennis sko. Utformet for å gi en superior grep og støtte, forbedrer disse skoene din bevegelighet og stabilitet. Ekteskapet mellom stil og funksjonalitet sikrer at du går ut på banen med selvtillit og finesse.
Opplev det perfekte blendet av kraft og presisjon med Puma paddle tennis bladene. Konstruert med avanserte materialer og teknologi, tilbyr disse bladene enestående kontroll og respons. Berømt for sin dedikasjon til å skape toppklasse utstyr, bringer merket det samme nivået av innovasjon og kvalitet til Puma paddle tennis-arenaen. Med et utvalg som omfatter klær, sko og blader, gir Puma spillere på alle ferdighetsnivåer mulighet til å presse sine grenser og omfavne sin lidenskap for sporten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk