up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tecnifibre Korte Bukser

Tecnifibre Korte Bukser

plus
Tecnifibre

Tecnifibre Korte Bukser

Produktbeskrivelse Tecnifibre Korte Bukser

Spesifikasjoner:

88% polyester
12% elastan


Hvis du ønsker å vite mer om Tecnifibre Korte Bukser, eller andre produkter av merket Tecnifibre i Dameklær kategorien hos smashinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine tennis og padel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Bukser kolleksjon som du kan velge tennis og padel produkter fra Tecnifibre, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Tecnifibre Korte Bukser

Lengde
Kort
Farge
Blå
Anbefalt Bruk
Tennis

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up