Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Tecnifibre

Tecnifibre
Om Tecnifibre
Tecnifibre er et fransk merke, etablert i 1979, som spesialiserer seg på å produsere høykvalitets sportsutstyr, spesielt racketter for tennis og squash. Merket er kjent for sin innsats for innovasjon, der de bruker de siste teknologiene for å skape utstyr som er både høyytreffende og holdbart. Tecnifibre har et rykte for å skape produkter som er tilliten til spillere av alle ferdighetsnivåer, fra nybegynner til profesjonell. I tillegg til racketter produserer Tecnifibre også andre tennis- og squash-utstyr, inkludert strenger, bagger og tilbehør.

Tecnifibre er best for racketter og tennis

Et av de mest populære produktene som tilbys av Tecnifibre er deres racketter. Tecnifibre racketter er kjent for å være perfekt for rene treffere som ønsker å maksimere sin kraft og styrke. Tecnifibre tennis racketter er også mindre for å tillate spillere å forbedre sin bevegelsesfrihet og hastighet. Tecnifibre racketter er laget med fokus på ytelse og kontroll, noe som gjør at spillere kan ta spillet sitt til neste nivå. Merket tilbyr et utvalg av racketter for ulike ferdighetsnivåer, fra nybegynner til profesjonell, og for ulike spillestiler, som kraft eller kontroll. Deres tennisracketter er særlig berømte for sine høykvalitetsmaterialer og konstruksjon, som hjelper spillere med å maksimere potensialet deres på banen.

Tecnifibre produserer også et utvalg av squashracketter, som er designet for å gi spillere den nødvendige kontrollen og kraften som trengs for å lykkes i det raske squashspillet. Deres squashracketter er laget av høykvalitetsmaterialer og har innovative teknologier som ´´Ellipsis Shaft´´, som hjelper til med å øke sweet spot på rackethodet.
Tecnifibre tennisbagser leverer alle kvalitetene spillere ønsker seg og mer. De er sterke og tilpasningsdyktige, og, som om det ikke var nok, ser de også stilige og kule ut. Merket tilbyr et bredt utvalg av kreative tennisracketvesker, sportsvesker og tennisryggsekker for barn, menn og kvinner. De fleste eksemplene er unisex. I tillegg til racketter tilbyr Tecnifibre også et utvalg av tennisbagser for å hjelpe spillere med å transportere utstyret sitt til og fra kamper. Tecnifibre tennisbaggen er designet med holdbarhet og funksjonalitet i tankene, med flere rom for racketter, baller og andre tilbehør.