Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Herreklær

Herreklær tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Herreklær-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Herreklær

Merkevarer av Herreklær

Hvordan velge de riktige klærne for å spille tennis?

Grunnlag

Undertøy har blitt essensielt for alle typer utendørsaktiviteter og sport. Et basislag er designet for å tilpasse seg både aktiviteten din og den uforutsigbare endringen i været. Du vet aldri når du må legge til eller fjerne lag. Et underlag er enkelt å sette på og ta av for å holde deg varm eller kjølig avhengig av temperaturen.

Tenniscapser

Tenniscapser er et av de viktigste plaggene som bæres av menn og kvinner over hele verden. Disse hattene lar tennisspillere holde hodet dekket og beskyttet under en kamp eller treningsøkt. Hetten er laget av lett, pustende materiale for å holde svetten i sjakk. Det forhindrer også at solstrålene kommer inn i øynene til spillerne, og forbedrer dermed synet og reduserer gjenskinn.

Jakker

I vintersesongen velger tennisspillere å bruke tekniske stoffjakker som har en tendens til å spre svette og fuktighet. Dette er viktig for å holde dem varme, tørre og komfortable mens de leker. Tennisjakker er laget av stoffer som polyester og fleece.

Bukser og leggings

Å velge riktige klær er avgjørende for idrettsutøvernes prestasjoner. Når vi snakker om tennis er det den mest krevende sporten som trenger mye bevegelse. Tennisspillere bruker ofte bukser og tights under kamper, da disse plaggene er komfortable og elastiske. Strekkbare lår og bukser hjelper spillere å nyte bevegelsesfrihet mens de spiller eller øver på et spill.

Gensere og hettegensere

Bortsett fra tennisjakker, kan spillere også velge å bruke gensere som en del av vinterantrekket. Gensere er laget av materialer av høy kvalitet som ull, polyester, spandex, bomull, fleece eller en blanding av disse. De er de perfekte følgesvennen for å spille tennis når været er kaldt.

T skjorter og poloskjorter

T skjorter og poloskjorter er det mest brukte plagget blant tennisspillere. Trøyene er lette, pustende og komfortable og lar tennisspillere prestere på sitt beste. T skjorter og poloskjorter anses som det beste valget av materiale.

Treningsdresser

Treningsdresser brukes også til sport og trening. De er komfortable, elastiske og funksjonelle. De ble opprinnelig designet som et komfortabelt alternativ for idrettsutøvere. Treningsdresser har imidlertid utviklet seg mye gjennom årene, og i dag anses de som et antrekksalternativ for å være komfortable på daglig basis.

Mer om herreklær:

Tennisspillere bruker ofte armbånd for å tørke av svette. Arm og benvarmere hjelper til med å holde dem varme om vinteren. Ansiktsmasker og nakkegamasjer er de to viktigste tilbehørene tennisspillere har med seg. De gir varme og beskyttelse mot solens stråler, vind og svette. Under og etter kamper bruker tennisspillere håndklær for å absorbere svette fra hendene og ansiktene. Babolat , Lacoste , Nox , Adidas og Asics er de ledende merkene som tilbyr det beste utvalget av klær for å spille tennis.