up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Tennisrekkerter

Tennisrekkerter

()
load

Hvordan velge en tennisracket?

Racketer er et viktig utstyr, og å bruke den rette kan gjøre en stor forskjell i ytelsen din og øke sjansene dine for å vinne dramatisk. Før du velger den rette, er det viktig å forstå delene av en tennisracket.

Hodestørrelse: Hodet på en tennisracket er området der strengene danner ansiktet til racketen. Den større hodestørrelsen gir mer kraft, mens racketene med mindre hodestørrelser gir deg mer presisjon og manøvrerbarhet.

Racketlengde: Tennisracketlengden varierer fra 27 til 29 tommer. En lengre racket gir deg mer rekkevidde, kraft og mer svingvekt.

Racketvekt: Vekten til en racket måles i gram eller unser uten strenger. En tyngre racket er mer stabil og kraftig, og overfører mindre sjokk til føreren. På den annen side er en lettvektsracket lettere å spille og belaster kanskje ikke spillerens overkropp slik en tyngre racket gjør.

Balanse: Balansepunktet er definert der vekten deles likt mellom rackethodet og håndtaket. Generelt, i en jevnt balansert racket, er balansepunktet i midten av lengden. Du kan kjøpe tennisracketer fra toppmerker som Babolat , Yonex , Tecnifibre , Dunlop og Prince .

Rammestivhet: Racketstivhet kan bestemmes ved å vurdere kraften, kontrollen og komforten. Samtidig er det avgjørende å merke seg at hver spiller oppfatter stivhet forskjellig. Så det er et spørsmål om personlig valg hvilken rammestivhet du vil velge.

Grepstørrelse: Velg til slutt riktig grepstørrelse, da det vil definere nivået av komfort og håndtering av en racket.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk