Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Volkl Tennis

Om Volkl Tennis
Volkl Tennis, en datterselskap av den anerkjente tyske sportsutstyrsleverandøren Volkl, har vært et fremtredende navn i tennismiljøet i over fire tiår. Merkevarens reise begynte i 1923 da Volkl, et selskap som var kjent for sin ekspertise i å lage høykvalitets skiutstyr, gikk inn i tennisindustrien. Trekker på sin ingeniørkunnskap, oppnådde Volkl raskt anerkjennelse for å produsere tennissaker som kombinerte innovativ teknologi med utmerket håndverk.
I en verden der ytelse betyr noe, har Volkl Tennis etablert seg som en pålitelig følgesvenn for spillere som krever eksepsjonelle resultater på tenniscourt. Merkevarens dedikasjon til kvalitet, teknologi og tilpasning har gjort det mulig for den å forbli i frontlinjen av tennismarkedet. Uansett om du er en erfaren profesjonell eller en lidenskapelig amatør, gir Volkl Tennis deg de verktøyene du trenger for å ta spillet ditt til nye høyder. Med Volkl er presisjon og ytelse alltid innen rekkevidde.

En arv av presisjon og ytelse

Volkl Tennis-racketene er hjertet og sjelen i merkevaren, som kombinerer perfekt kraft, kontroll og manøvrerbarhet. Disse racketene har oppnådd tillit hos utallige profesjonelle og amatørspillere over hele verden. Volkls dedikasjon til forskning og utvikling har ført til opprettelsen av avanserte racketteknologier, noe som sikrer at hver slag føles enkelt og presist. Volkl Tennis-racketene er mer enn bare verktøy; de er utvidelser av spillerens ferdigheter og stil. Firmaets forpliktelse til tilpasning gjør det mulig for spillere å justere racketene sine for å passe deres unike preferanser. Fra hodestørrelse og strengmønster til vekt og balanse, gir Volkl spillere muligheten til å skape det ideelle racketet som passer deres spillestil, noe som sikrer optimal ytelse på courten.
Volkl Tennis V-Cell 8 er et bevis på merkevarens forpliktelse til innovasjon. Denne racketen inkluderer V-Cell-materialteknologi, som forbedrer kraft og kontroll. Dens manøvrerbarhet og behagelige følelse gjør den til et toppvalg for mellomnivå og avanserte spillere som søker en allsidig racket som kan tilpasse seg ulike spillforhold. Volkl Tennis V1 Evo er designet for spillere som krever en presis og responsiv racket. Det er det perfekte valget for spillere som ønsker å dominere courten med presise slag. Volkl Tennis-strenger fullfører merkevarens omfattende utvalg av tennisequipment. Disse strengene er utviklet for å komplimentere Volkl-racketene, noe som sikrer en harmonisk kombinasjon av kraft og kontroll. Spillere kan velge mellom et variert utvalg av strengtyper for å passe deres spillestil, enten de foretrekker holdbarheten til Cyclone eller kontrollen til Cyclone Tour.