up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

adidas Padel Racket Metalbone Lite

adidas Padel Racket Metalbone Lite

adidas Padel Racket Metalbone Lite

adidas Padel Racket Metalbone Lite

adidas Padel Racket Metalbone Lite

adidas Padel Racket Metalbone Lite

adidas Padel Racket Metalbone Lite

plus
adidas

adidas Padel Racket Metalbone Lite

Produktbeskrivning adidas Padel Racket Metalbone Lite

Metalbone är synonymt med innovation och representerar utvecklingen av vår sport i dess renaste form. Metalbone HRD 3.1 bryter sig loss från allt du har sett förut för att ge dig den ultimata padelupplevelsen.

Racketen innehåller den OCTOGONAL STRUKTUREN, en exklusiv design som ger stor styvhet till hela strukturen så att du kan få all din kraft i varje slag. Dessutom kommer dess diamantformade design att hjälpa dig ännu mer att få högsta möjliga hastighet och kraft i ditt spel. Med VIKT OCH BALANSSYSTEMET kan du konfigurera racketen efter dina önskemål enligt kraven för din nästa match. Njut av en unik slagsensation med kombinationen av ALUMINISERAD KOL-fiber och OCTOGONAL SPIN BLADE-teknologi, samt mer kraft och spin i alla dina slag. Dess EVA HIGH MEMORY gummisammansättning kommer att ladda dina bilder med den ultimata kraften.


Specifikationer:

Nivå: Avancerad
Spelstil: Attack
Format: Diamond oversize
Balans: Huvudtung 285mm
Vikt: 360 375gr
Yta: 485cm2
Längd: 455mm
Tjocklek: 38mm
Skydd: 3m metallben


Upptäck adidas Padel Racket Metalbone Lite i lager till bästa pris. Besök oss på smashinn, din onlinebutik för tennis och paddelutrustning och ta del av alla erbjudanden utan att kliva utanför dörren. Vi garanterar säker betalning och möjlighet att spåra din frakt! Beställ din adidas Padel Racket Metalbone Lite och uppgradera din utrustning. Njut av dina dagliga sportaktiviteter till fullo!

Funktioner adidas Padel Racket Metalbone Lite

Balans
Medel
Färg
Svart
Form
Rund
Kön
Unisex

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

adidas Padel Racket Metalbone Lite

Genomsnittlig kvalitet

-

Hallå!

Angående shoppingupplevelsen var den utmärkt. Agil process och på mindre än 20 dagar hade jag fått köpet. När det gäller racketen lämnar den något övrigt att önska i kvaliteten på lacken, med sneda och suddiga linjer. Adidas måste se över denna punkt omgående. När det gäller användbarhet är detta mitt andra Adidas-racket, jag hade en Attack 1.8 2019 som var utmärkt. Eftersom det är en modell gjord av glasfiber och inte kol kommer jag efter några månaders användning tillbaka för att rapportera.

adidas Padel Racket Metalbone Lite

Utmärkt produkt

-

Denna paddel är ett utmärkt alternativ för avancerade spelare, som ger attackerande spelegenskaper utan att offra kontrollen. Frakten till Argentina var utmärkt.

adidas Padel Racket Metalbone Lite

Excellent

-

Fantastiskt racket, kände direkt skillnad på hur jag spelar, känns inte tungt alls. Älskar det

adidas Padel Racket Metalbone Lite

Utmärkt spade!

-

Detta racket är ett utmärkt alternativ för medelstora till avancerade spelare som ger anfallsspelegenskaper utan att offra kontrollen. Utmärkt spade!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up