Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

adidas

adidas
Information för adidas
Adidas har varit i framkant för att revolutionera sportkläder och skor sedan sin början. Grundat 1949 av Adolf Dassler, Adidas har vuxit från en enkel bayersk skomakares företag till ett internationellt emblem av innovation, prestanda och stil. Med ett engagemang för att stärka atleter på alla nivåer, Adidas fortsätter att sätta gränser för att skapa innovativa produkter som förstärker idrottsupplevelser. Varumärkets distinkta tre ränder logotyp är ett tecken på kvalitet, äkthet och outtröttlig hängivenhet till atleternas behov.
På Smashinn är sammanflödet av Adidas och tennisexcellens i centrum. Adidas tennisskor fångar upp varumärkets arv av att vara pionjärer inom teknik och design och förbättrar spelarnas smidighet och prestanda på banan. Dessa tennisskor är utformade med en blandning av responsiv dämpning, stabilitetsfunktioner och hållbara material som passar både fritidsaktiva spelare och professionella som söker en konkurrenskraftig kant. Adidas är en firande av sport, teknik och stil. Med en rik historia som är rotad i passion och ett framåtriktat tillvägagångssätt för innovation fortsätter Adidas att forma världen av tennis och padel med sina exceptionella skor.

Förhöj ditt spel med ikoniska Adidas-sportkläder

Adidas erbjuder en mångsidig samling av herrarnas tennisskor som passar alla spelstilar. Dessa skor kombinerar stilren estetik med avancerad teknik och säkerställer optimal komfort och stöd under intensiva matcher. Från klassiska design till moderna, prestanda-orienterade modeller omfattar Adidas herrars tennisskor varumärkets engagemang för innovation och stil. För kvinnor som dominerar tenniscourten erbjuder Adidas en samling tennisskor som förenar mode med funktion. Dessa skor erbjuder en perfekt passform, lätt konstruktion och exceptionellt grepp, vilket gör att kvinnliga atleter kan röra sig med självförtroende och anmut. Adidas kvinnors tennisskor stärker spelare att uttrycka sin individualitet.
Designade för att hantera de krav som tenniscourten ställer, kombinerar Adidas tennisskor för män stödfunktioner med responsiv dämpning. Dessa skor är noggrant utformade för att motstå snabba laterala rörelser samtidigt som de bibehåller komfort under långa matcher. Oavsett på leran, gräset eller hårda bana, är Adidas tennisskor för män ett vittnesbörd om varumärkets hängivenhet till prestandaexcellens. Adidas tennisskor för kvinnor är anpassade för de unika behoven hos kvinnliga atleter och erbjuder en blandning av stil och substans. Adidas säkerställer att varje kvinna som stiger in på banan känner sig uppmärksammad och redo att besegra sina motståndare. Med tanke på den växande populariteten för Padel har Adidas utökat sin skicklighet till den spännande sporten. Utformade för att ge stabilitet, grepp och komfort, förstärks Adidas Padel skor spelarnas förmåga och möjliggör för dem att excellera på Padel-banan.