Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Damskor

Damskor tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Damskor-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damskor

Märken i Damskor

Hur väljer man damtennisskor?

Flip flops

När det är varmt utomhus kan flipflops se ut som det perfekta paret skor att ta på sig. Flip flops är generellt sett mjukare och mer anpassningsbara än vanliga skor, och det är därför de kan ge lämpligt fotvalvsstöd. Flipflops ger lämplig dämpning för att lindra stressen på foten, det är därför det föredras av både barn och vuxna.

Sneakers för inomhusbruk

Inomhussneakers har en robust, vanlig botten. Denna botten är idealisk för tennisbanor som används för att spela tennis och många andra sporter. Inomhussneakers har en mjukare profilpassform och fungerar som lätta sneakers, så att du till och med kan använda dessa skor för att bära vardagligt på gatan. Inomhussneakers är mycket populära bland kvinnor som gillar att spela tennis och är gjorda av syntetfiber eller konstläder. Du kan köpa dessa skor från Babolat , Nox , Lacoste , och Asics .

Padel skor

Padelskor har sicksackformade avtryck som är mer störtande än på en vanlig tennissko. Om du vill återskapa sporter som tennis såväl som padel och önskar en anpassningsbar sko som du kan köpa antingen, välj padelsko. Padelskorna har adekvat fotledsstöd och har mer buffring som hjälper dig att utöva sporten mycket enkelt och därmed kan du öka din spelprestanda samt hålla foten avslappnad medan du spelar.

Sneakers

Sneakers representerar unikhet och gör identiteten som en skon bäst för sport mer än någon annan typ av skor. Idag kan sneakern komma i olika stilar, och en oändlig mängd fördelar för konsumenten som gillar att delta i sport. Sneakers kan användas varje dag av idrottare för att spela eller träna. Sneakern har haft en särställning i sportvärlden som en trigger för bekvämt mode för folket.