up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Drop shot Padel Racket Pro Shadow

plus
Drop shot

Drop Shot Padel Racket Pro Shadow

Produktbeskrivning Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Pro Shadow är ett kraftfullt racket med en lättare vikt på 350-370 GRS. Detta racket har en ram i kolfiber och en glasfiberyta. Dess kärna eva pro 13-15 och droppformen ger en låg balans och kontroll över bollen på banan för att imponera på din motståndare.


Funktioner:

- Metalldekaler
- 3D-ansikte
- Carbon Face Design


Specifikationer:

- Carbon Ram: Fiber Glas Face
- Drop: 350-370 GRS
- 38 MM
Vänta inte längre utan köp Drop shot Padel Racket Pro Shadow! På smashinn har alla våra Padelracketarprodukter full tillverkargaranti från märket Drop shot. När du köper i vår tennis och paddelbutik online, kan du ta del av förmåner om du är med i vår tennis och paddel community. Gör din beställning nu och få Drop shot Padel Racket Pro Shadow så snart som möjligt hem till dig.

Funktioner Drop shot Padel Racket Pro Shadow

Balans
Medel
Färg
Silver
Form
Rund
Kön
Unisex

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up