Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Head

Head
Information för Head
Head är känt som en toppvarumärke inom branschen för kläder och sportutrustning, grundat år 1847. Heads kontor är i Amsterdam, Nederländerna. Grundaren av detta berömda sportmärke är Howard Head. Företaget fortsätter att vara framgångsrikt när det gäller att skapa sitt rykte inom skapandet av högkvalitativa skidtillbehör och ideala tennisutrustning. Märkets kollektion är uppskattad av allmänheten och tennisexperter. Det erbjuder ett stort utbud av produkter inklusive skidbindningar, skidstövlar, skidkläder och skydd för skidåkare. Andra kollektioner från Head inkluderar sportkläder, skor, squashracketar, tennishanddukar och andra typer av utrustning. Det erbjuder racketar av olika vikter, storlekar och strängsammansättningar för att möta individuella behov. Heads produkter definieras av sin precisionsmekanik och unika hantverkskonst och levererar en mix av estetik och funktion som representerar det moderna livet. Skapandet av högpresterande atletiska plagg, tennisracketar och moderna skidor symboliserar enheten mellan funktion och form. Märket är dedikerat till prestanda, kvalitet och skapande och är hedrad av de som gillar storheten genom att pusha gränserna för vad som är möjligt och uppnåeligt. Det låter atleter att uttrycka sin fulla potential.

Heads kollektion av tennisracketar, skor och tillbehör

Head tennisracket uppnår en balans mellan styrka och kontroll, vilket ger spelare möjlighet att generera effektiva skott samtidigt som de håller precision och precision.
Head tennisväskor har vadderade fack som ger en överlägsen skydd för dina racketar. Vadderingen skyddar dina racketar från krascher och temperaturövergångar, som håller dem i toppskick.
Head tennisskor är utvecklade med andningsbara material och mesh-skivor som möjliggör luftcirkulation, vilket håller fötterna svala och bekväma även under extrema matcher. Vissa tennisskor erbjuder anpassningsbara snörningsmetoder eller flexibla remmar som gör att du kan få en säker och personifierad passform.
Head tennisryggsäck har små fickor och fodral som ger lämplig förvaring för tillägg som grepp, bollar, nycklar, telefoner och armband som håller dem organiserade och lätt tillgängliga.
Head tennisracketar finns i ett stort utbud av racketmodeller, skapade för att passa olika speltekniker och färdighetsnivåer. Från robusta racketar för aggressiva spelare till andra alternativ för finessutövare finns det alltid något för alla.
Head pickleball paddles har kreativa kärnteknologier som Polymer Honeycomb, som erbjuder en kombination av kraft, hantering och respons som tjänar olika spelstilar. Ytan på paddlarna ger en responsiv känsla för bollen, vilket gör att du kan utföra spin.