Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Herrskor

Herrskor tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Herrskor-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrskor

Märken i Herrskor

Hur väljer man tennis eller paddeltennisskor för män?

Tillbehör

Tillbehör för tennis eller paddeltennisskor inkluderar innersulor, klackar, tår och sulor. En innersula ger fotvalvsstöd. En innersula i hälen kommer att räknas som mer stoppning för att rädda foten från ett slag. Tågrepp och sulgrepp används också för att hjälpa dig att gå med lätthet.

Flip flops

Flip flops klassificeras normalt under casual skor. De består av en mjuk botten som är löst kopplad till foten med Y formade remmar som känns igen som ett tåbälte som löper innanför tån och längs båda sidor om foten.

Inomhussneakers

Inomhusskor är de skor som används för att spela tennis eftersom de har större vidhäftning till marken än deras utomhusversion. Inomhusskorna är platta och har en gummisula som har en flerriktad design så att den inte glider.

Padel skor

Padelskor har specifika egenskaper som hjälper dig att spela med lätthet. Om du vill utöva sport med lätthet och du vill ha en anpassningsbar sko som du kan, satsa på paddeltennisskor. Dessa skor har adekvat fotledsstöd och mer dämpning.

Tennis skor

Tennisskor har generellt en platt sula med specialdesignade mönster, allt beror på vilken typ av terräng du utövar sporten på. Andra typer av skor har tjockare men lättare sulor som minskar stöten. Tennisskor är skapade för att vara mer motståndskraftiga.

Urban sneakers

Urban skor är skor som används dagligen men samtidigt kan du använda dem för att utöva sport. Dessa skor är mycket kända för sina egenskaper av hög kvalitet. Du kan köpa urbana sneakers från märken som Babolat , Lacoste , Nox , Asics , Adidas och Yonex .