Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Padelskor

()

Sortera

Hur väljer man paddeltennisskor?

Padelskor är en särskilt viktig utrustning för spelaren som gillar att spela padelmatcher regelbundet. De är resistenta med större avslappning för foten. De hjälper till att undvika skador på fötterna som slag eller skador under träningen av en padeltennismatch. Paddeltennisskor hjälper dig att göra snabba och hastiga rörelser och skarpa svängar och hjälper dig att göra ditt bästa medan du spelar detta spel. Padelskor hjälper till att hålla dina fötter säkra och stabila under spelet. Du kan köpa padelskor från Babolat , Nox , Asics , Yonex och Joma .

Tips för att välja paddeltennisskor

Välj padelskor som har tillräckligt grepp för att spela lätt och undvika skador. Greppet är optimalt så att rörelserna kan vara smidiga.
Det finns en betydande kontrast i stabiliteten hos olika modeller. Vissa modeller är lägre och lättare med mindre ankelförstärkning, medan andra modeller har ett mer kompakt grepp. Välj de padelskor som ger dig maximal stabilitet.
Dämpning är kopplat till avslappning. Välj ett par padelskor med tillräcklig dämpning som minskar risken för skador. Så välj de skor som passar dina fötter.

top