up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Salming Skor Falco

Salming Skor Falco

Salming Skor Falco

Salming Skor Falco

Salming Skor Falco

plus
Salming

Salming Skor Falco

Produktbeskrivning Salming Skor Falco

Salming Falco är baserat på den framgångsrika och populära Salming Viper 4. Den har den lägsta profilen för alla Salming inomhusskor, som kopplar dig till domstolen vilket ger en bra känsla, snabbhet och stabilitet. Midsoleföreningen är en lättviktig EVA och i hålslagningszonen finns en C35-dämpningsinsats som är utformad för att minska slagkrafterna vid lungning.

Specifikationer:

Mellansula: Lätt EVA + C35

Vikt: 245g

Stack: 19mm centrum på hälen, 11mm fotboll

Drop: 8mm


Med Salming Skor Falco kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket Salming och deras tennis och paddelprodukter, kolla in de olika kategorierna och Damskorprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på smashinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Funktioner Salming Skor Falco

Färg
Blå
Kön
Kvinna
Ålder
Vuxen

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Salming Skor Falco

Väldigt mycket förvånad

-

Efter en mycket dålig upplevelse med ett anpassat ….INN-företag, blev jag oerhört förvånad över hur snabbt denna artikel anlände. Skorna är också extremt bekväma. Mycket nöjd med denna övergripande upplevelse.

Salming Skor Falco

Mycket bra

-

jag tycker om dem

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up