Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Damkläder

Damkläder tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Damkläder-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damkläder

Märken i Damkläder

Hur väljer man damkläder för att spela tennis?

Baslager

Baslagret är den typ av innerkläder som ger värme samtidigt som det, vid exakt tidpunkt, transporterar bort din svett för att behålla din avslappning.

Huvudbonader

Kepsar är ett klädesplagg som används för att skydda ditt huvud från hårt väder och solstrålar och även skydda från eventuella skador.

Jackor

Jackorna är de plagg som du använder på dina kläder för att hålla din kropp varm i det kalla vädret.

Byxor och strumpbyxor

Byxor och strumpbyxor är de typer av kläder som vanligtvis bärs för att utöva sport och det håller dig också varm på vintern.

Hoodies

Tröjan används som överdel för kroppen för att skydda kroppen från kyla på vintern.

T shirts och pikétröjor

T shirts och pikétröjor är de tröjor som används av idrottskvinnor för att spela olika spel som tennis eller piké, vanligtvis är de kortärmade.

Träningsoverall

Träningsoverallen innehåller en byxa och en jacka med dragkedja och används att bära av idrottare. Det känns bekvämare än andra kläder.

Mer om damkläder:

Mer om damkläder inkluderar västar, armband, handdukar, nackdamasker, ansiktsmasker, strumpor, armar och benvärmare. Du kan köpa dessa klädesplagg från Babolat , Lacoste , Asics , Nox och Adidas .