up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vad är tennisovergrips?

Overgrips är remmar av tygliknande material som sveper runt racketgreppet för att ge ett extra lager av komfort, stöd, stabilitet och svettabsorbering för tennisspelare. Väljer du att spela utan övergrepp kan det bli obehagligt för långa matcher. Övergrepp måste bytas ut en gång efter ett tag. De är tillgängliga i bulk i rullform vanligtvis en rulle med 15 30 räkningar och enskilda enheter.
Tennisovergriper är designade med unika material. De ser ofta ut som tygliknande material, men de flesta är klibbiga, absorberande material. När du köper ett racket kommer det med ett inbyggt svart eller vitt övergrepp. För att förbättra din komfort, tjocklek eller svettupptagning kan du anpassa greppet genom att lägga till ytterligare ett övergrepp. Övergrepp är gjorda av gummi eller syntetiskt material.
Det finns dussintals ledande varumärken inklusive Babolat , Yonex , Varlion , Dunlop och Salming på marknaden som erbjuder ett brett utbud av Overgrip 3 pack. Men vi kan dela in dem i tre huvudkategorier, torra, klibbiga och fulla. Varje typ av övergrepp erbjuder en unik fördel för spelaren. Du kan välja den som bäst passar din spelstil och behov.

Torra övergrepp

Dessa är bra för spelare som svettas mycket eller spelar under våta förhållanden. Torra övergrepp är tunnare och absorberar fukt exceptionellt bra.

Tacky Overgrips

Klibbiga övergrepp har en mycket klibbig känsla. De ger ett utmärkt grepp på racketen. De håller vanligtvis längre än ett torrt grepp.

Runt om

Dessa övergrepp erbjuder fördelarna med både torra och klibbiga grepp. De är klibbiga och absorberar bra.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga