up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Hjelme

Alpint Skiløb

()
load

Hvad er de bedste alpine skihjelme?

Salomon visirhjelm

Salomon visirhjelmen præsenterer en hovedsikkerhedsopløsning i ét stykke. Integrerede, effektivt adskillelige og udskiftelige visirer leverer det rodfrie og fuldt egnede hoved og øjenforsvar direkte ud af kassen. Salomon visirhjelmen kommer i en bred vifte af størrelser og farver. Denne hjelm er meget holdbar og lav i omkostninger.

Hjelmen fra Head Radar

En hovedradarhjelm inkorporerer fordelene ved at bære beskyttelsesbriller. Bekvemmelighed er sikret, ikke kun for bærere af foreskrevne spejle. Derudover leverer Head Radar Helmet uhindret udsyn, og leverer samtidig sikkerhed mod brise og regn. Dobbeltlinsradaren er skabt som en standardbrille, linsen kan udskiftes på få sekunder ved blot at bruge de integrerede fastgørelsesanordninger.

POC Fornix hjelm

POC Fornix hjelmen er behagelig og godt ventileret. Denne hjelm har en aramidvævning og sætter den sammen med skumforet; det har været muligt at skabe en vægtløs hjelm med raffineret strukturel modstandsdygtighed og et øget niveau af kollisionssikkerhed. POC Fornix hjelmen kommer i et stort udvalg i forskellige butikker.

Salomon Grom hjelm

Salomon Grom hjelmen er skabt til folk, der begiver sig ud på skråningerne. In mold strukturen holder vægten på et lavere niveau for fuld bekvemmelighed, og EPS skumforingen giver kollisionsabsorbering i muligheden for et uheld. Ventilationsåbningerne på Salomon Grom hjelmen leverer tilstrækkelig luftstrøm, og foret er aftageligt og vaskbart.

Hjelm fra Atomic Visor

Atomic Visir hjelmen kommer med en HD objektiv, der giver klarhed. Elastiske visirarrangementer af Atomic Visir Helmet foreslår også, at du også kan tilbyde dig selv 9 mm mere plads til briller uden nogen hindring for synsfelt eller visirområde. Du kan købe de bedste skihjelme fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Superdry .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk