up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Ski Støvler

Alpint Skiløb

()

SPARE PENGE VED AT KONFIGURERE DIN PAKKE

load

Hvad er nogle af de bedste alpinskistøvler?

Alpine skistøvler

Alpine skistøvler er blevet lavet for at give tilstrækkelig styring og udførelse til alpint skiløb. De har en klemt rygsøjle på bagsiden af støvlen, så skiløb og trekking vil ikke være udfordrende, da det naturligvis sætter dig i skitilstand. De alpine skistøvler fungerer med enhver DIN binding. Alpine skistøvler giver din stabilitet og nem at stå på ski selv på udfordrende spor.

Salomon alpine skistøvler

Salomon alpine skistøvler kommer med en samling af tilpassede egenskaber. Konceptet bag disse støvler er at opnå en premium, fastlåst følelse omkring anklen, foret og betrækket med en let fleksibel forfod. Salomon alpine skistøvler opnår dette med den nyeste 3Force liner, som bruger en modificerbar sort pin til at forsegle rummet nær anklen.

Hoved alpine skistøvler

Head Alpine skistøvler er opkaldt mod omfattende lethed. Dens format er tilstræbt til mellemstore og avancerede skiløbere, der undersøger efter en behagelig frisk ud af boksen montering, som ønsker en ekstra bekvemmelighed og plads som en præference. Foret og varmeregulatorens beklædning på Head Alpine Skistøvler kan hjælpe med at styre pasformen, og den ekstra milde forudgående og mere beroligende flex vil effektivt justere et bredt udvalg af skiryttere.

Atomic alpine skistøvler

De alpine skistøvler fra Atomic har højkvalitets sålstabilitet og en stiv, kompatibel skal. Skallen tilpasser alle de justeringer, du er kommet til at ønske dig fra en high end korkstøvle, og dens 3D liner af alpine skistøvler fra Atomic bruger Liquid Fit, et gel lignende stof, der infiltreres ind i foret for at udfylde mellemrum mellem anklen og hæl. Du kan købe de bedste skistøvler hos Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Fischer .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk