Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Bolle

Om Bolle
Bolle er et anerkendt navn i verdenen af briller og sportstøj, kendt for sit engagement i kvalitet, innovation og beskyttelse. Bolle blev grundlagt i 1888 af Seraphin Bolle i Oyonnax, Frankrig, og har en rig historie, der strækker sig over et århundrede. Det, der startede som et lille værksted, der fremstiller kamme og hår accessories, blev hurtigt til et pioner indenfor brilleindustrien.
Bolles rejse fra et lille fransk værksted til en global leder indenfor briller og sportstøj, er et vidnesbyrd om dens urokkelige engagement i kvalitet og innovation. Bolles solbriller, sikkerhedsbriller, googles, ski googles, ski hjelme og snowboard hjelme har alle haft en betydelig indflydelse på mærkets arv. Med Bolle kan du stole på, at dine øjne og hoved er beskyttet af produkter, der er skabt med passion, præcision og en dyb forståelse for behovene hos atleter og professionelle.

En arv med præstationer og beskyttelse

Bolles solbriller er et vidnesbyrd om mærkets dedikation til præcision optik og avanceret teknologi. Disse solbriller tilbyder superior UV beskyttelse, klarhed og stil. Bolles sortiment omfatter sport specifikke designs til atleter og moderigtige valg til hverdagsbrug, sikrer at alle kan opleve mærkets engagement i øjensikkerhed og stil. Bolles sikkerhedsbriller er tillid hos professionelle over hele verden. Disse briller opfylder strenge sikkerhedsstandarder, hvilket gør dem til et essentielt valg for dem, der prioriterer sikkerhed i deres daglige opgaver.
Bolles googles er blevet et must i skiløber- og snowboard samfundet. Disse googles tilbyder exceptionel klarhed, anti-dug teknologi og en behagelig pasform. Bolles engagement i innovation er tydeligt i funktioner som Modulator linse teknologi, der justerer til forskellige lysforhold, sikrer en optimal udsigt over bakkerne. Når det kommer til skiløb, er Bolle en tillidsfuld følgesvend for entusiaster af alle niveauer. Bolle ski googles kombinerer stil med præstation, med et bredt udsyn, en excellent ventilation system og kompatibilitet med hjelme. Fra begyndere til garvede profesionelle, har Bolle googles, der er tilpasset til at imødekomme de unikke krav fra alle skiløbere.
Bolles ski hjelme er designet til at prioritere sikkerhed uden at gå på kompromis med komfort. De tilbyder en fremragende beskyttelse gennem avancerede stødabsorberende materialer og præcise pasningsjusteringer. Disse hjelme er udstyret med ventilation systemer, der holder dig behagelig på bakkerne, mens de opretholder de højeste sikkerhedsstandarder. Snowboardere kan stole på Bolles snowboard hjelme til at give den ypperste beskyttelse og stil. Bolle designs sine snowboard hjelme med avanceret teknologi, sikrer en perfekt pasform og maksimal sikkerhed. Uanset om du tackle en bagland sti eller ramme terrænet park, Bolle hjelme tilbyder sikkerhed og komfort du har brug for.