up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese Jakke Ski 2.0

Dainese Jakke Ski 2.0

plus
Dainese

Dainese Jakke Ski 2.0

Produktbeskrivelse Dainese Jakke Ski 2.0

Dainese Ski 2.0-jakken giver den bedste og blødeste termiske beskyttelse takket være dens dunfyld samt dens vandtætte, åndbare, elastiske og vindtætte egenskaber , hvilket gør den til en af de bedste muligheder for alpint skiløb og snowboarding .

Den elastiske og vandtætte Dermizax-membran tilbyder fremragende komfort og bevægelsesfrihed, mens dens egenskaber ved høj modstandsdygtighed over for vind, regn og sne giver dig mulighed for at glide selv i storm. Denne dunjakke har 650 fyld , der består af 90% dun og 10% fjer.

Alle sømme er forseglet, så intet kan komme ind. Derudover supplerer den faste hætte med lukning , skipasselommen, reflekterende detaljer og lynlåslommer til hænder denne skijakke , der bliver din bedste allierede til at føle sig beskyttet ved lave temperaturer. Specielt skåret og konstrueret til at isolere ned i kroppens kerneområder for at sikre varme, giver Ski Downjacket enestående bevægelse til skiløb. Den har et fuldt vandtæt, sømforseglet Dermizax EV-eksteriør og de fulde funktioner, der forventes af en skijakke, skipaslomme og en fast hætte. Jakken er polstret med 90% dun og 10% fjer for utrolig blødhed med en utrolig varm 650 fyldning for at garantere enestående varmeisolering.


Funktioner:

Åndbarhed 20.000 g / m2 / 24 timer
Fast hætte med fastgørelse
Reflekterende bånd, når det ikke er i brug
Fuldt søm forseglet baffel konstruktion
Skipass lomme
Vandsøjle 20.000 mm


Specifikationer:

Dermizax®EV strækbar membran


Dainese Jakke Ski 2.0, er med garanti den bedste i ski udstyr. Hos snowinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din ski butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Dainese giver dig. Vores hold af ski experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Funktioner Dainese Jakke Ski 2.0

Hætte
With hood
Farve
Blå
Funktioner
Stretch
Termiske
Vandtæt
Vindafvisende
Reflekterende detaljer
Jakketype
Fyld af dun

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Dimensionering

-

Dainese forekommer mig fremragende, men størrelsen på dette produkt, XL svarer ikke til en anden jakke, jeg køber. Det er meget større

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up