up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dametøj ski

Dametøj ski

Find et bredt udvalg af Dametøj-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dametøj

Mærker for Dametøj

Hvad skal man bære skiløb for kvinder

Grundlag

Den primære regel, når du bærer tøjet fra ski eller snowboard, er at bære et underlag. Et basislag er et lag ved siden af huden, der er skabt til at blive brugt under dit tøj. Bundlagene er dannet som en vest, lange underbukser og strømpebukser, der omslutter hele din krop.

Fleeces

Når du har pakket din krop ind med fleece, kan du bruge enhver standardskjorte og bukser. Du bør vælge en let garn fleece top, der giver ekstra varme på pisterne.

Handsker og hovedbeklædning

Når du står på ski eller snowboard, anbefales det, at du foretrækker at bruge vandafvisende, tykke og beskyttede handsker. Skiløbere skal redde deres hænder fra at blive forkølet. Skihovedbeklædning er en af de vigtigste dele af skiløb, fordi det hjælper med at dække dit hoved mod frostvejr.

Jakker

Når du leder mod tinder, der er helt dækket af sne, skal du pakkes korrekt ind. De vandtætte jakker er perfekte til skiløb, da de ikke kun holder dig tør, men også leverer den højeste isolering, der kræves for at forblive varm. Du kan købe skijakker fra Salomon, Atomic, Rossignol, Dynafit, Head.

Bukser

Skibukser er også vigtige beklædningsgenstande, som du har brug for til skiløb og snowboarding. Skibukserne er lavet af vandafvisende, isoleret og tæt stof for at levere den varme, du har brug for. De har også poser og andre egenskaber.

Jakkesæt

Du skal være hurtig, når du rammer pisterne. I de nuværende dage kan vi opdage et enormt udvalg af moderne, lette jakkesæt , der ikke forsinker træningen, mens de leverer den fineste implementering og lethed.

Sweatshirts

Sweatshirts er beklædningsgenstande, der bruges til skiløb for at holde kroppen afslappet. En sweatshirt er en spinkel skjorte uden krave og er lavet af delikat bomuld eller bomuldsintegreret materiale.

T shirts

Til alle årstider er t shirts den mest velegnede og behagelige beklædningsmulighed. Alt du behøver er at eje bukser af god kvalitet og et sæt støvler, der passer til dine t shirts under skiløbet.

Strømpebukser

Tights er fleksible og skinny pasform på tværs af lår, ben og hofter. De ligner et andet hudlag på din krop.

Mere om dametøj:

Tilbehør, kjoler, skjorter, nederdele, veste og sokker er andre beklædningsgenstande, som du kan have på, mens du står på ski. Ansigtsmasker og nakkegamacher er også basisbeklædningsartikler, der bruges til skiture. Head og Atomic er de bedste mærker, der præsenterer et massivt udvalg af dametøj.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk