Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Fischer

Fischer
Om Fischer
Fischer blev etableret i 1924 i Østrig, og produktionen foregår der og i Ukraine. Fischer er et østrigsk vintersportsmærke, der fremstiller udstyr, og mærket er unikt inden for skiløb, alpin skiløb og ishockeyudstyr. Firmaet er fantastisk inden for skiløb, og også det mest betroede og førende mærke inden for alpin skiløb. Det er berømt for innovation og kvalitetsarbejde verden over. Desuden er Fischer blandt de mest fremtrædende producenter af de højeste kvalitetsishockeystave. Du kan købe alle Fischer varer på Snowinn.

Fischer er bedst til Ski produkter

Vintersportsudstyr omfatter ski, støvler, bindinger og tilbehør (rygsække, tasker). Som en ægte skiløber har Fischer haft stor succes med at skabe supermodeller med fart og teknisk dygtighed. Fischer er et berømt mærke verden over. Fischer har alt for dig. Fischer-mærket har et bredt udvalg af produkter til forskellige aldersgrupper. Mærket har også et stort udvalg af Fischer ski sæt. Apparel linjen inkluderer mange muligheder, såsom polo skjorter, bukser, jakker, t-shirts, hoodies, handsker, sjaler, regnfrakker, strikkede kapper og sokker. Fischer-mærkeprodukter er kendetegnet ved høj kvalitet og pålidelighed.
Hver Fischer ski støvle er fyldt med lidenskab og en forpligtelse til skiløb, når det kommer til pisterne, free ride eller touring. Fischer er den perfekte støvle med en legitim tur-mode, en stor liner og masser af støtte til de fleste situationer. Fischer skibag er god til at beskytte og rejse med ski på grund af dens lette, holdbare og 100% polyester. Det bedste er, at en dobbelt lynlås gør det fremragende at åbne og lukke, og dens håndtagstropper gør det bekvemt for dig at bære. Det er tilgængeligt i et udvalg af farver. For alle dem, der elsker sne sports, så Fischer er for dig.
Fischer skis cross-country vil gøre dine udendørs vinter øjeblikke glade og mindeværdige, og du bliver også komfortabel. Du kan også købe den bedste udvælgelse af Fischer Alpine støvler. Fischer Nordic Boot er en stor allround støvle med balance af komfort, en moderne berøring og tekniske funktioner. Vandafvisende Comfort Guard-isolerede holder dig komfortabel. Fischer skaber unikke AT-ski, støvler og bindinger på markedsniveau. Disse er lette, holdbare og overkommelige. Støvler er tilgængelige til både mænd og kvinder, ski og cross-country ski bindinger, du vil finde dit nye udstyr inden for din komfortzone for at nyde sæsonen.