up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Fragtselskaber ski

Fragtselskaber ski

Find et bredt udvalg af Fragtselskaber-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Fragtselskaber

Mærker for Fragtselskaber

Hvordan vælger man den rigtige størrelse fragtkasse?

Æsker og kurve

Livet i et udendørs eventyr er fuld af sjov. Det er dog ofte ledsaget af omfangsrigt udstyr, der nogle gange gør det svært at rejse med. For at gøre tingene nemmere er der et stort udvalg af lastkasser, kasser og kurve, tagbøjler på markedet, som nemt kan rumme dit vigtige udstyr på en organiseret måde. Lastkasser er vigtige, fordi de også holder tingene sikkert mod vand, støv og mudder.

Bil tagbøjler

Producenter kombinerer forskellige længder, bredder og højder af lasttagbærere for at imødekomme forskellige krav. Oftest har fragtkasser en højde på 6 fod. Nogle er endnu længere. En 6 fod lang lastboks kan fungere godt for dig, hvis du vil have et par ski og udstyr i standardstørrelse. Men hvis du planlægger at bære lange genstande, bør du kigge efter en større kasse.

Skiholder

En bredere bagageboks giver mere opbevaringsplads og kapacitet. Du får dog ikke anden plads på dine stativers tværstænger til at opbevare ekstra ting. Så overvej bredden af kassen, før du køber. Derudover, jo højere højden på skiholderen du får, jo flere ting kan du bære. Det er klogt at øge din kapacitet ved at tilføje højere kasser.

tilbehør

Du skal også have vigtigt tilbehør til at installere og afinstallere lastboksen fra dit køretøj, såsom markisebeslag, beslagsæt, spader, skovlbeslag, øjebolte, højløftende donkraftsholder, stigerulle, lastholder og mange flere. Burton , Thule , Dakine , Trespass og Klim fremstiller forskellige størrelser og højder af lastkasser og tilbehør.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk