up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Hjelme ski

Hjelme ski

Find et bredt udvalg af Hjelme-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Hjelme

Mærker for Hjelme

Hvordan vælger man den rigtige hjelm til skiløb eller snowboarding?

alpint skiløb

Alpine skihjelme er mere imponerende end nogen anden hjelm. Kvaliteten og koncentrationen til detaljerne er tydelige, med en beroligende, men validerende kant, perfekt rækkevidde rundt om dit hoved og en justerbar urskive, der passer korrekt. Du tager bare hjelmen på og bekymrer dig ikke om at sætte den på dit hoved. Hjelmene til alpint skiløb er meget komfortable og lette. Du får også exceptionel ventilation med en kapacitet på 20 kanaler vedligeholdt af to forskellige skydere for komfortabel justering. Alt i alt vil du ikke opdage en hjelm, der er så afslappende og fuld af fordele over hele verden. Du kan købe disse hjelme fra Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head , Superdry .

Skitur

Hjelmen til Ski touring byder på hele pakken af stilfuld hjelmteknologi og funktioner til en let og rimelig pris. En fleksibel ventilation design holder ski touring hjelm hyggeligt og afslappende i næsten enhver situation. Når det er alt for køligt vejr, og du har brug for ekstra sikkerhed, kan denne hjelm åbne op for nemt at justere en hat eller en slank hue. På varme dage skal du hurtigt slippe øreklapperne og opbevare dem i en jakkepose. Selvom denne hjelm normalt er et smart udseende stykke sikkerhed, kan vi især godt lide dens praktiske og æstetiske tilpasningsevne med næsten alle sæt briller.

Snowboard

Hjelmene til snowboarding giver pålidelig lethed og læ. Den iøjnefaldende egenskab ved denne hjelm er dens utroligt tilstrækkelige ventilationssystem, som tillader nøjagtig temperaturstyring i alle slags situationer. Desuden kommer switcheren pænt udstyret med klassiske avancerede egenskaber såsom MIPS, øretelefontilpasning og en stærk magnetisk remklemme. Når kanalerne er helt forseglede, holder Snowboard hjelmen også varmen eller er mere egnet end nogen anden hjelm på markedet. På kølige dage betragter de fleste denne hjelm som at levere al den isolering, de har brug for, selvom denne hjelm tilbyder et område til en let hue, hvis det kræves. Du kan købe denne hjelm fra Salomon, Atomic, Rossignol, Dynafit, Head, Superdry.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk