up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Ski Støvler

Tilbehør og Reservedele

()
load

Hvad er nogle rigtige dele til skistøvler?

Træk til skistøvler

Skistøvletræk gør dig i stand til at træde trygt og bekvemt med dine skistøvler. Deres spidse form for enden gør fodens bevægelse mere håndterbar, og deres asymmetriske stegjernsstrategi gør trekking på sne sikker. Skistøvlernes trækkraft giver dig et komplet hold på den våde og glatte overflade og under din skitur.

Skistøvle liner

Skistøvleforet er den del af skistøvlen de fleste savner, men er uden tvivl den mest væsentlige del af støvlen. Dens formål er at holde foden i det hårde plastikbetræk. Skistøvleforet tilføjer ubevægelighed og lindrer hot spots i skistøvlerne.

Støvler dæmpende gel hukommelse

Støvlens dæmpende gelhukommelse er normalt konstrueret af letvægtsmateriale blandet med et blødt gellag for at buffere fødderne. Støvlerne stødabsorberende gel memory er en passende erstatning for stive indlægssåler, der er smertefulde at have på.

Støvler blød pløs

Boots bløde pløs er en støttende glat pløs, der fungerer rigtig godt til både vandreture og skiløb. Mens du kan holde den inde, når du rejser dig op, kan den også frigøres med støvlens bløde tungesystem , der forlader dig uden nakke, større bevægelser og mere plads til at trække vejret. Du kan købe disse tunger fra Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond , Fischer .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk