Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Head

Om Head
Head har en klar mission om at booste spillernes selvtillid, uanset om det er professionelle i deres spil eller amatører, der bare spiller for sjov, ved at tilbyde fremragende kvalitetsprodukter. På denne måde kan de præstere bedst ved at bevare en høj grad af selvtillid. Dette sportsproducentfirma bevarer med succes sit ry for at levere de fineste kvalitetsprodukter. Den har et stort udvalg af næsten alt skiudstyr, der er det mest egnede og perfekte til enhver skiløber.

Find det bredeste skiudbud af Head i Snowinn

Head har en rigelig mængde skiudstyr, der er i forskellige størrelser, vægte og designmuligheder for alle. Du kan finde de bedste kvalitets Head produkter på Snowinn. Head giver hård konkurrence til andre mærker ved løbende at innovere sine produkter til et avanceret niveau. Hovedski er en god mulighed for skiløbere for deres eksperimenterende og moderne udseende konstruktion. Head er det første mærke nogensinde, der introducerer en ny serie af metalski. Udover skiene er Head snowboards solide kvalitets boards. Disse plader er designet til at fungere konsekvent til enhver type miljøforhold.Disse snowboards kan perfekt parres med Head snowboardstøvler . Snowboardstøvlerne er skabt godt til at give tilstrækkelig komfort og forhindre unødvendige stød til ankelmusklerne. En anden god egenskab ved støvlerne er at holde dig varm og tør hele dagen, mens du bevæger dig i den tunge sne. Der er også et stort udvalg af mange typer skistøvler. Hovedskistøvler kommer i et stort udvalg af muligheder; dine passende afhænger af den binding, der bruges i skiløbet.
Skihjelme fra Head er essentielle for at reducere hovedskader. Hovedformålet med disse hjelme er at absorbere stødforholdet på grund af ethvert pludseligt fald eller kollision, der sker under skiløb. Det forhindrer alvorlige skader ved at give atleten et vist niveau af beskyttelse. Du kan beskytte dine ski ved at lægge dem i tasken. Head skitasker kan beskytte din ski godt nok mod buler og skader, samtidig med at det er nemmere at transportere dem fra et sted til et andet.