Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Herretøj

Herretøj ski

Find et bredt udvalg af Herretøj-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herretøj

Mærker for Herretøj

Hvad skal man have på, når man står på ski eller snowboard

Grundlag

Grundreglen, når du lægger tøjet fra ski eller snowboard i lag, er at bære et basislag. Et basislag eller lag ved siden af huden er designet til at blive båret under dit tøj. Baselagene inkluderer en vest, langt undertøj og sokker, der dækker hele din krop.

Fleeces

Når du har dækket din krop med basislagene, kan du have en hvilken som helst almindelig top og bukser på. Når det kommer til toppe, bør du vælge en let uldfleecetop, der giver ekstra varme på pisterne.

Handsker

Når du står på ski eller snowboard, anbefales det stærkt, at du vælger at bære vandtætte, tykke og isolerede handsker. Skiløbere skal beskytte deres hænder mod at blive kolde. De indre linerhandsker giver bedre greb og alsidighed, da du også skal holde skistavene.

Hovedbeklædning

Ikke obligatorisk, men stærkt anbefalet, en skihjelm er en af de mest essentielle dele af dit overordnede udstyr, der hjælper med at beskytte dit hoved. Når du står på ski på kolde iskolde pister, bør du holde dine ører og hoved tørt og varmt ved at bære hovedbeklædning.

Jakker

Når du er på vej mod bjerge fuldt dækket af sne, skal du være ordentligt klædt på. De vandtætte jakker er ideelle til skiløb, da de ikke kun holder dig tør, men også giver maksimal isolering, der er nødvendig for at holde dig varm indefra. Du kan købe skijakker fra Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Volcom , Head , og Superdry .

Bukser

Skibukser eller smækbukser er også vigtigt tøjudstyr, som du skal bruge til skiløb og snowboard. Skibukserne er lavet af vandtæt, isoleret og tykt materiale for at give den varme du har brug for. De har også lommer og andre funktioner, der forhindrer sne i at trænge ind i dine snesko.

Sokker

Skisokker er designet til at være tykkere og varmere end almindelige sokker. For at modstå den iskalde vind og ekstreme sneforhold, skal du sikre dig, at dine sokker er varmere, tykkere og isolerede. Skisokker er også længere i størrelsen og giver maksimal dækning til dine ben og fødder.

Jakkesæt

Oprindeligt var skitøjet slankt og let i henhold til sportens krav. Du skal være hurtig, når du rammer pisterne. Men i moderne dage kan vi finde et stort udvalg af stilfuldt, let, men alligevel funktionelt skitøj og dragter, der ikke begrænser bevægelserne, samtidig med at de tilbyder den bedste ydeevne og komfort.

Mere om herretøj:

Udover de ovennævnte tøjartikler skal du også have sweatere, sweatshirts og hættetrøjer, t shirts, strømpebukser, skjorter, veste, ansigtsmasker og nakkegamacher. Alle disse skitøjsartikler er vigtige for at holde dig varm og tør på kølige iskolde pister.