up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Ski

Skins

()
load

Hvad er de bedste skind til skiløb?

Hud fra Fischer

Parret Fischer Skin vil altid være det mest enkle og holdbare valg til ski. Fischer skindet er allerede beskåret til skienes længde og bredde, så du behøver ikke at anstrenge dig for at anskaffe dem forberedt til skituren. Fischer Skin vil fungere godt på næsten alle slags ski.

Tech Skin fra mærket Atomic

Tech Skin fra Atomic har længe været et af de bedste på listen over snowboardskin. Dette er en af de mest tilpasningsdygtige, den er fastgjort i en central base. De tager godt fat og vil følge med i mange sæsoner. Atomic Tech Skin har lim, der rammer et venligt forhold, det griber skien ordentligt, men er ikke så gummiagtigt, at skindet er utænkeligt at skrælle til side.

Skin fra Black Diamond

Black Diamond Skin er et meget blødt og effektivt skiskind med en bemærkelsesværdig lim, der klæber ordentligt til skiene, men som ikke lokker til støv og fyrretopper så meget som andre skiskind. Black Diamond Skin er lettere og mere holdbart, så det er en vidunderlig mulighed for alle, der prioriterer færdigheder.

K2 Hud

K2 Skin er et af de bedste skiskind, fordi det glider meget flot, det er behageligt at dække meget land hurtigt på disse. Det erklærede, at du behøver at tage lidt mere ordentlig vedligeholdelse af K2 Skin.

Du kan købe de bedste skiskind fra Atomic, Rossignol, Black Diamond, Fischer og BCA.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk