up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Stave

Langrend

()
load

Hvad er nogle af de bedste langrendsstænger?

Salomon skistave

Salomon skistavene kom op med en stabil længde setup med et meget mere udvidet greb, så du kan bruge dem i deres fulde højde på sporet op, og derefter tilstoppe dem til alpint skiløb. Salomon skistavene er så nemme at bruge, men føles solide i brug.

Skistave fra Atomic

Atomic skistavene er den ægte aluminiumsstang, der kan ændres i længden. De er meget rimelige, lette i vægt og ikke mindst holdbare. Atomic skistavene kan ændres fra 100 til 150 cm i længden og har et ekstra hold nede på stangen til stejle bakker.

Rossignol skistave

Rossignol skistavene er lette i vægt og ret stabile. De er ikke fleksible. Snarere slår den ned, hvad en skistav skal være til sin mest raffinerede tilstand. Rossignol skistavene er 15 mm carbon stænger og er lette, men ekstremt holdbare, det polstrede håndtag er let at holde, uanset hvilke handsker eller vanter du har på.

Leki alpine skistave

Leki Alpine skistave er slidstærke, højkvalitets aluminiumskistave med aftagelig kurv og stålende. Men oppe ved den gribende ende bliver tingene komplekse. Leki Alpine skistave kan let tilpasses i adskillige greb for at levere en tilpasset pasform til din hånd. Du kan købe de bedste skistave hos Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Leki Alpino .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk