up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Ski Støvler

Langrend

()

SPARE PENGE VED AT KONFIGURERE DIN PAKKE

load

Hvad er nogle af de bedste langrendsstøvler?

nordiske skistøvler

De nordiske skistøvler har en let struktur, er bedst til langrend og er lavet i et fodvenligt materiale. Disse støvler har et carbon infunderet betræk og glat tekstur manchet, de nordiske skistøvler har en touring liner med glat polstring, som kombinerer termoformbart skum med en specifik varme. Disse støvler er pålidelige almindelige skiturstøvler, der har fremragende hælgreb på grund af deres indre krog og vidunderlige bevægelsesevne til skiløb.

Salomon nordiske skistøvler

Salomon Nordic skistøvler tilbyder off piste fortolkning med en portion afslapning. Denne unikt skabte støvle passer perfekt til strengen af almindelige støvler. Den holdbare skal og manchet på Salomon Nordic skistøvler, konstrueret med glat stof, er lavet til robust alpint skiløb, dobbeltklemme layoutet med en stor kapacitetsramme justerer din sikkerhed, og den fleksible og fremadrettede læne, du er på toppen af hvert sving . Disse støvler giver dig komfort såvel som varme.

Rossignol nordiske skistøvler

Rossignol nordiske skistøvler har et studiehybriddesign og blander det med egenskaber, såsom en udvendig walk mode. De nye Rossignol nordiske skistøvler præsenterer et omfattende skiskridt, mens de passer til langrend og komprimerer skinnebenet. Mens dens liner er forbundet med en mere forhøjet volumenpasning og lader skallen stå sikkert på ski. Du kan købe de bedste backcountry skistøvler fra Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Lange .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk