Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Salomon

Salomon
Om Salomon
Salomon er kendt for sin fremstilling af tøj og fodtøj til ekstrem udendørssport. Du kan købe Salomon skiudstyr hos Snowinn . Nu er Salomon snestøvler kendt som et af de bedste skimærker i verden. Salomon er en Frankrig baseret virksomhed grundlagt i 1947, der fremstiller den største mængde udendørs og vintersportsudstyr. Salomon -mærket er baseret på sport, vandring, skiløb og bjergene. Salomons støvler bliver også mere specialiserede. Salomon-sko til mænd og kvinder er af høj kvalitet og komfort, når du laver enhver aktivitet relateret til sport, såsom løb, gåture og løb på stierne. De giver atleten den stabilitet og fasthed, som han har brug for for at præstere godt i sport.
Udover sko tilbyder Salomon også et bredt udvalg af skistøvler . Så hvis du ikke længere ønsker at leje ski, eller dine ski er for gamle til at klare flere sæsoner, vil du gerne købe dit eget par ski. Du skal sikre dig, at de nye ski er af den bedste kvalitet.

Salomon ski er den perfekte mulighed

Skistøvler er en grundlæggende del, når man står på ski. Salomon har fået sit navn og et godt ry for at lave ski, der har en fantastisk pasform og yder bedre ved at tage højde for alle former, størrelser og færdighedsniveauer af ski. Eksperter skaber Salomon-ski baseret på anbefalinger fra tusindvis af dets forbrugere, under hensyntagen til kritiske faktorer som det ideelle terræn, niveau og skistil.
Som vi ved, at alle er forskellige og unikke på deres egen måde, og ikke alle typer ski passer måske godt til alle. Derfor tilbyder Salomon et komplet udvalg af ski, så alle kan finde det perfekte gear til dem. Find den bedst egnede tilpassede skimulighed til dig med stor lethed. Sørg for at besøge snowinn for at finde din ski og gøre din oplevelse mere eventyrlig og glædelig.

Salomon udvalg af snetilbehør

Udover ski tilbyder Salomon også et bredt udvalg af snowboards . Glid af et stort snedækket bjerg med Salomons bedste snowboards . De er fremragende designet til at gøre hver dag på bjerget bedre end før.Det første snowboard blev udgivet i 1997, og efter alle disse år har de fastholdt deres plads på markedet med respekt. Det er nu uden tvivl et af de bedste mærker, der laver ski og snowboards af høj kvalitet. Salomon tilbyder også snowboardstøvler og hydreringsveste for at fuldende udvalget af tilbehør til snelege. Med dette fremragende premium sneaktivitetsudstyr kan du glide ubekymret ned ad de sneklædte bakker og nyde din dyrebare tid fuldt ud.