Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Tilbehør og reservedele

()

Sorter efter

Hvad er nogle rigtige dele til skistøvler?

Træk til skistøvler

Skistøvletræk gør dig i stand til at træde trygt og bekvemt med dine skistøvler. Deres spidse form for enden gør fodens bevægelse mere håndterbar, og deres asymmetriske stegjernsstrategi gør trekking på sne sikker. Skistøvlernes trækkraft giver dig et komplet hold på den våde og glatte overflade og under din skitur.

Skistøvle liner

Skistøvleforet er den del af skistøvlen de fleste savner, men er uden tvivl den mest væsentlige del af støvlen. Dens formål er at holde foden i det hårde plastikbetræk. Skistøvleforet tilføjer ubevægelighed og lindrer hot spots i skistøvlerne.

Støvler dæmpende gel hukommelse

Støvlens dæmpende gelhukommelse er normalt konstrueret af letvægtsmateriale blandet med et blødt gellag for at buffere fødderne. Støvlerne stødabsorberende gel memory er en passende erstatning for stive indlægssåler, der er smertefulde at have på.

Støvler blød pløs

Boots bløde pløs er en støttende glat pløs, der fungerer rigtig godt til både vandreture og skiløb. Mens du kan holde den inde, når du rejser dig op, kan den også frigøres med støvlens bløde tungesystem , der forlader dig uden nakke, større bevægelser og mere plads til at trække vejret. Du kan købe disse tunger fra Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond , Fischer .

top