up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Snowboards

Tilbehør og Reservedele

()
load

Hvad er det væsentlige tilbehør til snowboards?

Snowboardtilbehør er de komponenter, der forbedrer din køreoplevelse. Der er mange komponenter og tilbehør, du har brug for for at binde dine støvler på brættet, såsom ankel og tåstropper, puder, bindinger. Desuden en solid snowboardtaske, en behagelig hjelm, knæ og albuebeskyttere og tuning kit til at holde dit board i god stand. Volcom, Burton, Jones, Flow og Nidecker er de mest kendte mærker, der designer og tilbyder snowboards og væsentligt tilbehør.

Burton Stomp Pad er det essentielle tilbehør, der hjælper med at forhindre skader. Halebensskader er den mest almindelige type skader, der sker, når du træner på bjergskråninger. Der er flere typer snowboardpuder til knæ, albuer, håndledsbeskyttere og stødshorts, som du bør købe.
Det er meget vigtigt for snowboardelskere at have den rigtige type støvle til binding. Sørg for, at du vælger den rigtige Burton OTT tårem og ankelspænde, der sikkert passer og støtter dine fødder på brættet. Spænderne er super nemme og hurtige at bruge.
Stropperne skal nå skralden, så dine støvler passer ordentligt på brættet. Hvis remstigen ikke passer, bør du justere stropperne fra begge sider.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk