Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Anon

Noin Anon
Anon on brändi, joka on synonyymi laadulle ja innovaatioille lumilajien maailmassa. Vuonna 2001 perustetun Burton Snowboardsin tytäryhtiönä Anon on jatkuvasti tuonut markkinoille korkean suorituskyvyn tuotteita, joilla parannetaan lautailu- ja suksikokemusta. Heidän sitoutumisensa tyyliin, turvallisuuteen ja toiminnallisuuteen on tehnyt heistä luotettavan nimen talviurheiluharrastajien keskuudessa. Anon on brändi, joka on etabloidut itsensä lumilajien alan johtavaksi. Vastuullisen historian ja sitoutumisen erinomaisuuteen vuodesta 2001 saakka, Anon´n tuotevalikoima, mukaan lukien kypärät, aurinkolasit, silmälasit, linssit ja miesten suksivaatteet, jatkaa lumilajien kokemuksen parantamista. Olipa sitten lautailija tai hiihtäjä, Anon´n varusteet on suunniteltu turvallisuuden, tyylin ja yleisen nautinnon parantamiseksi vuoristossa.

Anon kohottaa lumilajien varusteita

Anon-kypärät ovat lumilajien turvallisuuden eturintamassa. Nämä kypärät yhdistävät äärimmäisen teknologian tyylikkääseen muotoiluun. He keskittyvät ratsastajan mukavuuteen ja suojaukseen, tarjoten säädettäviä istuvuusjärjestelmiä, ilmanvaihtoa ja kestävää rakennetta. Anon´n kypärät sopivat sekä lautailijoille että hiihtäjille, tarjoten erilaisia malleja eri henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Lautailijat voivat luottaa Anon´n erikoissuunniteltuihin lautailukypäriin, jotka on suunniteltu heidän tarpeisiinsa. Anon lautailukypärät sisältävät usein ominaisuuksia, kuten ääniyhteensopivuutta, irrotettavia korvatyynyjä ja goggle-integraatiota, tehden niistä täydellisiä ratsastajille, jotka vaativat huippusuorituskykyä ja mukavuutta.
Anon ei ole vain edelläkävijä pääsuojauksessa; he tarjoavat myös muodikkaat aurinkolasit aurinkoisille päiville vuorella tai muutoin. Anon-aurinkolasit sisältävät polaroidut linssit, jotka vähentävät häikäisyä ja tarjoavat UV-suojan, jotta nautit selkeästä näöstä ja silmien mukavuudesta erilaisissa olosuhteissa. Anon suksilasit ovat kuuluisia edistyneestä optiikastaan ja sumeusuutta estävästä tekniikastaan. Olipa sitten laskettelemassa vuoren rinnettä alas tai navigoidessasi haastavia maastoja, nämä lasit tarjoavat erinomaisen selkeyden ja näkyvyyden. Ne tulevat myös eri linssiväreillä, jotta voit sopeuttaa muuttuviin valaistusolosuhteisiin.
Brändi tarjoaa laajan valikoiman Anon linssejä, jotka on suunniteltu parantamaan suksi- tai lautailukokemustasi. Nämä linssit ovat saatavilla eri väreissä ja sävyissä, jokainen optimoitu tiettyihin sää- ja valaistusolosuhteisiin. Anon´n vaihdettavien linssien järjestelmän ansiosta voit sopeuttaa menoon, varmistaen, että sinulla on aina oikea linssejä olosuhteisiin. Anon´n sitoutuminen talviurheiluun ulottuu vaatteisiin, ja Anon miesten suksivaatteet -kokoelma todistaa tämän sitoutumisen. Heidän vaatteensa yhdistävät suorituskykyisiä materiaaleja muotokkailuihin, varmistaen, että näytät ja tunnet olosi hyvältä talviurheilumatkoillasi.