Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Atomic

Atomic
Noin Atomic
Voit ostaa kaikki Atomic- tuotteet Snowinnista. Atomic on itävaltalainen yritys, joka valmistaa ja myy suksia ja muita hiihtovälineitä, kuten Atomic sauvoja, jalkineita, siteitä, laukkuja, vaatteita ja muita tarvikkeita . Atomic- brändi perustettiin vuonna 1955. Atomic valmistaa maailman parhaita talviurheiluvälineitä maailmanlaajuisesti. Tuotemerkki tunnetaan myös korkealaatuisten suojavarusteiden, kuten Atomic-kypärien, valmistuksesta, jotka tarjoavat täydellisen suojan hiihtäjälle. Sen tuotteet ovat yli 65 vuoden ajan auttaneet määrittämään hiihtokokemuksen uudelleen kaikentasoisille hiihtäjille, aloittelijoista ensimmäisistä kierroksistaan erikoisimpiin urheilijoihin.
Atomic sponsoroi tällä hetkellä mies- ja naisurheilijoita alppihiihdossa, maastohiihdossa, freestyle-hiihdossa, murtomaahiihdossa ja ampumahiihdossa. Kuusikymmentä kilometriä Salzburgista etelään Atomic- brändi valmistaa vuosittain yli 400 000 paria suksia. Atomic- perhettä yhdistävät yhteiset arvot: innovaatio, aitous ja uraauurtava henki. Näillä yhdistetyillä arvoilla Atomic määrittelee hiihtolajin maailmanlaajuisesti.

Atomic on aina hyvä valinta hiihtotuotteisiin

Atomic on edelleen yksi maailman tunnetuimmista hiihtourheilumerkeistä, jolla on suuri kysyntä. Brändi on keskittynyt valmistamaan korkealaatuisia ja mukavia Atomic-suksia hiihtäjille aloittelijoista asiantuntijoihin. Lisäksi Atomic valmistaa myös vapaa-ajan carving-suksia, kaikki vuoristolaudat ja parhaat freeride- ja freestyle-sukset.
Atomic valmistaa edelleen huippuluokan suksia ja varusteita kaikille lajeille. Brändi tarjoaa parhaat Atomic kengät mukautetuilla istuvuuksilla, jotka sopivat kaikille. Nämä kengät on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden, kun käytät koko päivän. Tarjolla on myös erinomainen valikoima Atomic-saappaat sekä amatööri- että ammattihiihtäjälle. Merkkimuotoiset matkailuvälineet, kuten Atomic-lumilaudat, on testattu, minkä ansiosta jokainen hiihtäjä voi paljastaa todellisen potentiaalinsa.

Atomicilla on sinulle laajin suksivalikoima.

Atomic -brändillä on valikoima tuotteita eri ikäisille.Jokainen tuote on testattu, suunniteltu ja validoitu tuomaan pelin muuttava suorituskyky jokaiselle hiihtäjälle taitotasosta tai leikkipaikasta riippumatta. Brändi tarjoaa muita lisävarusteita, kuten Atomic-lasit, joissa on laaja näkyvyys, huurtumista estävät pinnoitteet ja erilaiset linssit, jotka näkevät selkeästi.