up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese Takki Ski 2.0

Dainese Takki Ski 2.0

plus
Dainese

Dainese Takki Ski 2.0

Tuotekuvaus Dainese Takki Ski 2.0

Dainese Ski 2.0 -takki tarjoaa parhaan ja pehmeimmän lämpösuojauksen untuvapeitteen sekä vedenpitävien, hengittävien, joustavien ja tuulenpitävien ominaisuuksiensa ansiosta , mikä tekee siitä yhden parhaista vaihtoehdoista laskettelussa ja lumilautailussa .

Joustava ja vedenpitävä Dermizax-kalvo tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja liikkumisvapauden, kun taas sen korkean tuulen-, sateen- ja lumenkestävyyden ansiosta voit liukua jopa myrskyssä. Tässä untuvatakissa on 650 täytettä , jotka koostuvat 90% untuvasta ja 10% höyhenistä.

Kaikki saumat on suljettu, joten sisälle ei pääse mitään. Lisäksi suljettu kiinteä huppu , hiihtopassitasku, heijastavat yksityiskohdat ja vetoketjutaskut käsille täydentävät tätä hiihtotakkia, josta tulee paras liittolainensi tuntemaan olosi suojatuksi matalissa lämpötiloissa. Erityisesti leikattu ja rakennettu eristämään kehon ydinalueet lämmön varmistamiseksi, Ski Downjacket mahdollistaa poikkeuksellisen liikkumisen hiihtoon. Siinä on täysin vedenpitävä, saumatiivistetty Dermizax EV-ulkopinta ja kaikki ominaisuudet, joita odotetaan hiihtotakilta, hiihtopassitaskuilta ja kiinteältä hupulta. Takki on pehmustettu 90% untuvalla ja 10% höyhenillä uskomattoman pehmeäksi ja uskomattoman lämpimällä 650 täytöllä poikkeuksellisen lämmöneristyksen takaamiseksi.


Ominaisuudet:

Hengittävyys 20 000 g / m2 / 24 tuntia
Kiinteä huppu kiinnityksellä
Heijastinnauha, kun sitä ei käytetä
Täysin saumalla suljettu ohjauslevy
Skipass-tasku
Vesipatsas 20.000 mm


Tekniset tiedot:

Dermizax®EV-joustava kalvo


Tilaa nyt oma Dainese Takki Ski 2.0:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Dainese Takki Ski 2.0:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Dainese Takki Ski 2.0:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 537.34626 $. Suuresta Takit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Dainese Takki Ski 2.0

Huppu
With hood
Väri
Sininen
Ominaisuudet
Venyvä
Lämpökerrasto
Vesitiivis
Tuulenpitävä
Heijastavat yksityiskohdat
Takin tyyppi
untuvatäytteinen

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Mitoitus

-

Dainese vaikuttaa minusta erinomaiselta, mutta tämän tuotteen koko XL ei kuitenkaan vastaa toista ostamaani takkia. Se on paljon suurempi

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up