up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fischer Transalp 86 Carbon

plus
Fischer

Fischer Transalp 86 Carbon

Tuotekuvaus Fischer Transalp 86 Carbon

Iho 70 % mohairia ja 30 % nylonia – Ei veden imeytymistä, ja siinä on täydellinen yhdistelmä ihokiinnitystä ja helppoa käsittelyä KOHLA Fibre Seal -teknologian ansiosta. Smart Adhesion Glue -liima toimii täydellisesti kaikilla lämpötila-alueilla. Fischer Fast Fix System varmistaa, että iho kiinnittyy sukseen nopeasti ja helposti.


Tekniset tiedot:

- Pituudet: 155


Tekniikat:

Liuotinvapaa:
- Ympäristöystävällinen tuotanto ilman liuottimia.

Vedenkestävä:
- Erityinen vedenkestävä fluori-hiilikyllästys johtaa parempaan liukumiseen ja pienempään kitkankestävyyteen kävelyn aikana.
Jos etsit korkealaatuisia Pohjat tuotteita, siinä tapauksessa Pohjat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Fischer Transalp 86 Carbon:a, jonka tämänhetkinen hinta on 136.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. snowinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia hiihto varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Fischer Transalp 86 Carbon:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Fischer Transalp 86 Carbon

Väri
Keltainen
Cut
Valmis käytettäväksi
Composition type
Mohair / Nylon Mixed
Kiinnitysjärjestelmä
Tip clip / tail clip
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vuorihiihto

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up