Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Fischer

Fischer
Noin Fischer
Fischer perustettiin vuonna 1924 Itävallassa ja tuotanto tapahtuu siellä ja Ukrainassa. Fischer on itävaltalainen talviurheilumerkki, joka valmistaa laitteita, ja merkki on ainutlaatuinen pohjoismaiseen hiihtoon, alppihiihtoon ja jääkiekkoon. Yritys on loistava pohjoismaisessa hiihdossa ja myös luotettavin ja johtava merkki alppihiihdossa. Se on tunnettu innovaatioista ja laadukkaasta työtekniikasta maailmanlaajuisesti. Lisäksi Fischer on yksi johtavista laadukkaiden jääkiekkovarusteiden valmistajista. Voit ostaa kaikki Fischer-tuotteet Snowinnista.

Fischer on paras laskettelutuotteille

Talviurheiluvarusteisiin kuuluvat sukset, saappaat, siteet ja lisävarusteet (reppu, laukut). Oikeana laskettelijana Fischer on saavuttanut erinomaisen menestyksen supermallien valmistamisessa nopeudella ja teknisellä taidolla. Fischer on maailmankuulu merkki. Fischerillä on kaikkea sinulle. Fischerin tuotevalikoimassa on tuotteita eri ikäisille. Merkiltä löytyy myös suuri valikoima Fischer-sukset. Brändin vaatelinjaan kuuluu monia vaihtoehtoja, kuten polo-paita, housut, takit, t-paidat, hupparit, hanskat, kaulahuivit, sadevaatteet, neulepipot ja sukat. Fischerin tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja luotettavia.
Jokainen Fischer ski boot on täynnä intohimoa ja sitoutumista lasketteluun aina, kun päästään rinteisiin, vapaa-ajan hiihtoon tai retkelle. Fischer on täydellinen saappaan oikean reititystilan, hyvän pehmusteen ja runsaasti tuen kaikissa tilanteissa. Fischer-suksipussi on suuri suksien suojaamiseen ja kuljettamiseen sen keveyden, kestävyyden ja 100% polyesterin ansiosta. Parasta on, että kaksinkertainen vetoketju tekee siitä erinomaisen avata ja sulkea ja sen kahvataskut tekevät siitä kätevän kannettavaksi. Se on saatavana eri väreissä. Kaikille lumeurheilusta rakastaville Fischer on teille.
Fischerin maastohiihto tekee ulkoilun talvikuukausista iloisia ja muistettavia ja voit myös pysyä mukavana. Voit myös ostaa parhaat Fischer-alppisaappaat. Fischer-nordicsaappaat ovat erinomainen kaikkialla tasapainon, modernin kosketuksen ja teknisten ominaisuuksien ansiosta. Vesipestävä Comfort Guard -eristys pitää sinut mukavana. Fischer tekee ainutlaatuisia AT-suksia, saappaita ja siteitä markkinatasolla. Ne ovat kevyitä, kestäviä ja edullisia. Saappaat ovat saatavilla sekä miehille että naisille, sukset ja maastohiihtositeet, löydät uuden varusteesi mukavuusalueeltasi nauttiaksesi kaudesta.