up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kypärät hiihto

Kypärät hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Kypärät tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kypärät

n merkit Kypärät

Kuinka valita oikea kypärä hiihtoon tai lumilautailuun?

alppihiihto

Alppihiihtokypärät ovat vaikuttavampia kuin mikään muu kypärä. Laatu ja keskittyminen yksityiskohtiin ovat ilmeisiä: rauhoittava, mutta vahvistava reuna, täydellinen kantama pään ympärillä ja säädettävä valitsin sopivaksi sopivaksi. Laitat vain kypärän päähän etkä välitä sen sovittamisesta päähäsi. Alppihiihtoon käytettävät kypärät ovat erittäin mukavia ja kevyitä. Saat myös poikkeuksellisen ilmanvaihdon, jonka kapasiteetti on 20 kanavaa, joita ylläpitävät kaksi erilaista liukusäädintä mukavan säädön takaamiseksi. Kaiken kaikkiaan et löydä kypärää, joka on niin rentouttava ja täynnä etuja kaikkialla maailmassa. Voit ostaa nämä kypärät Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head , Superdry .

Hiihtoretki

Hiihtomatkakypärässä on koko paketti tyylikästä kypärätekniikkaa ja ominaisuuksia kevyeen ja kohtuulliseen hintaan. Mukautuva ilmanvaihtorakenne pitää hiihtomatkakypärän viihtyisänä ja rentouttavana melkein missä tahansa tilanteessa. Kun sää on liian kylmä ja tarvitset lisäturvaa, tämä kypärä voi avautua ja säätää hattua tai ohutta pipoa sujuvasti. Kuumina päivinä vapauta korvaläpät nopeasti ja säilytä ne takin pussissa. Vaikka tämä kypärä on tavallisesti fiksun näköinen turvaelementti, pidämme erityisesti sen käytännöllisestä ja esteettisestä soveltuvuudesta lähes minkä tahansa suojalasein kanssa.

Lumilauta

Lumilautailukypärät tarjoavat luotettavan helppouden ja suojan. Tämän kypärän erottuva ominaisuus on sen uskomattoman riittävä ilmanvaihtojärjestelmä, joka mahdollistaa tarkan lämpötilanhallinnan kaikenlaisissa tilanteissa. Lisäksi kytkimessä on hienosti varustettu klassisia huippuluokan ominaisuuksia, kuten MIPS, nappikuulokkeiden sopeutumiskyky ja vahva magneettinen hihnaklipsi. Kun kanavat on täysin tiivistetty, Snowboard kypärä pitää myös lämpöä tai sopii paremmin kuin mikään muu markkinoilla oleva kypärä. Kylminä päivinä useimmat ihmiset pitävät tätä kypärää tarjoavan kaiken tarvitsemansa eristyksen, vaikka tämä kypärä tarjoaakin tilaa kevyelle pipolle tarvittaessa. Voit ostaa tämän kypärän Salomonilta, Atomicilta, Rossignolilta, Dynafitilta, Headiltä, Superdryltä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje