up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Hiihtokengät

Laskettelu

()

SÄÄSTÄÄ RAHAA KONFIGUROIMALLA PAKKAUKSESI

load

Mitkä ovat parhaita laskettelukengät?

Alppien laskettelukengät

Alppilaskettelukengät on tehty tarjoamaan riittävän hallinnan ja toteutuksen alppihiihdolle. Niissä on puristettu selkäranka kengän takana, joten hiihto ja vaellus eivät ole haastavia, koska se asettaa sinut luonnollisesti hiihtotilaan. Alppihiihtokengät toimivat minkä tahansa DIN siteen kanssa. Alppien laskettelukengät antavat vakautta ja helppoutta hiihtoon jopa haastavilla radoilla.

Salomon Alpine laskettelukengät

Salomon Alpine hiihtokengät sisältävät kokoelman mukautettuja ominaisuuksia. Näiden saappaiden ideana on saada ensiluokkainen, lukittuva tunne nilkan ympärille, vuoraukseen ja päällystä hieman joustavalla jalkaterällä. Salomon Alpine Ski Boots saavuttaa tämän uusimmalla 3Force vuorauksella, joka käyttää muokattavaa mustaa tappia tiivistämään tilaan nilkan lähellä.

Head Alpine laskettelukengät

Head Alpine hiihtokengät ovat helppokäyttöisiä. Sen muoto on tarkoitettu keskikokoisille ja edistyneille hiihtäjille, jotka etsivät miellyttävää tuoretta, laatikosta valmistettua istuvuutta, jotka haluavat ylimääräistä mukavuutta ja tilaa. Head Alpine Ski Bootsin vuoraus ja lämmönsäätimen päällys voivat auttaa hallitsemaan istuvuutta, ja ylimääräinen hellävarainen ja rauhoittava jousto säätelee tehokkaasti laajaa valikoimaa hiihtäjiä.

Atomic alppimonot

Atomicin alppihiihtokengissä on korkealaatuinen pohjan vakaus ja jäykkä, yhteensopiva kuori. Kuori mukauttaa kaikki haluamasi säädöt huippuluokan korkkisaappaat ja sen Atomicin Alpine Ski Bootsin 3D vuori käyttää Liquid Fitiä, geelimäistä ainetta, joka imeytyy vuoraukseen täyttämään nilkan väliset raot. ja kantapää. Parhaat laskettelukengät voit ostaa Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Fischer .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje