Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Tarvikkeet ja varaosat

()

Lajittele

Mitkä ovat oikeat osat laskettelukenkiin?

Kengän pito

Mopojen vetovoiman ansiosta voit astua luottavaisesti ja mukavasti monoillasi. Niiden pään terävä muoto tekee jalan liikkeestä paremmin hallittavissa ja niiden epäsymmetrinen kramppistrategia tekee vaelluksesta lumella turvallista. Kengän pito antaa sinulle täydellisen pidon märällä ja liukkaalla pinnalla sekä hiihtoretken aikana.

Hiihtokenkien vuori

Kengänsuoja on se osa, jota useimmat ihmiset kaipaavat monoissa, mutta se on luultavasti monon olennaisin osa. Sen tarkoitus on pitää jalka kovassa muovipäällysteessä. Mopojen vuoraus lisää liikkumattomuutta ja lievittää monojen kuumia kohtia.

Saappaat pehmustava geelimuisti

Saappaiden pehmustegeelimuisti on yleensä valmistettu kevyestä materiaalista, johon on sekoitettu pehmeä geelikerros puskuroimaan jalkoja. Saappaiden pehmustava geelimuisti on sopiva korvike jäykille pohjallisille, jotka ovat tuskallisia päällä.

Saappaat pehmeä kieli

Boots soft tongue on tukeva sileä kieli, joka toimii erittäin hyvin sekä patikoinnissa että laskettelussa. Vaikka voit pitää sitä ylhäällä nousua varten, se voidaan myös vapauttaa saappaiden pehmeällä Tongue järjestelmällä, jolloin saat ilman niskaa, enemmän liikettä ja enemmän tilaa hengittää. Voit ostaa nämä kielet Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond , Fischer .

top