Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

K2

Noin K2
K2 on edelläkävijä lumilautailu- ja hiihtotarvikkeiden valmistaja, joka perustettiin Washingtonissa, Yhdysvalloissa vuonna 1962. K2 on osa suurinta yhdysvaltalaista talviurheiluyritystä, K2 Sportsia. K2 jatkoi tuotteidensa laajentamista liittämällä lumilautailujärjestelmien valmistamisen ja suunnittelun osaksi tarjontaansa vuonna 1987. Se oli ensimmäinen tuotemerkki, joka esitteli tuotteita ja tuotteita naisille vuonna 1999. K2:n perinteen jatkamiseksi alan johtajana se on kehittänyt ja tuonut markkinoille parhaita tuotteita tulevaisuuden lumilautailutarvikkeiden valmistamiseksi.
K2:n erilaisten tuotevalikoimien muodostavat pohjoismaiset hiihdot, vuoristohiihdot, alppihiihdot, lumilautailu ja muut, jotka tarjoavat iloa ulkoilmasta. Erityisen tuotteen laadun ja kehityksen painottamisen ansiosta K2:n tuotteet on valmistettu kestämään ulkoilun rasituksia ja parantamaan käyttäjien kokemusta ja seikkailua.
K2:n erityisesti huomioitavista saavutuksista korostuu sen pioneereiden työ lumilautailu- ja hiihtotarvikkeiden valmistamisessa. K2:n lumilaudat ja sukset ovat tunnettuja teräväpiirteisestä tekniikastaan, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden, hallinnan ja toiminnallisuuden rinteillä. Olipa se sitten kaivertaminen vuorelle tai luonnonvalkoisen joukkoon, K2:n varusteet antavat seikkailijoille mahdollisuuden ylittää rajansa.
K2 jatkaa luomista ja innovoimista alueilla, kuten lumilautailu- ja hiihtotarvikkeet, tarjoten kestäviä ja luotettavia varusteita ulkoilusta nauttiville.

K2:n hiihto- ja lumilautailutarvikkeiden kokoelma

K2-touhulaudat on erityisesti suunniteltu olemaan kevyitä, mikä tekee ylämäkimatkoista helpompia. Tämä suunnittelu vähentää väsymystä ja lisää tehokkuutta kun kävelet ylös mäkeä.
K2-suksen sidontalaitteet on muotoiltu toimimaan harmonisesti K2:n suksien kanssa, tarjoten yhteensopivuutta ja parannettua suorituskykyä kun ne on yhdistetty yhteen. Ne ovat myös yhteensopivia muiden suksimerkkien kanssa, mikä riippuu eri sidontamallien käytöstä.
K2-hiihtokypärät ovat mukavat verkkopinnat ja mukautuva istuvuustekniikka, joka tarjoaa mukavan ja suojatun istuvuuden. Monissa kypärissä on pestävät ja irrotettavat verkkopinnat, jotta hygienia pysyy puhtaana ja K2-hiihtopuut tulevat erikoiskahvojen kanssa, jotka ovat mukavia pitää ja tarjoavat turvallisen otteen myös kosteissa tai kylmissä olosuhteissa.
K2-hiihtojalkineet tarjoavat ratkaisevan ja tehokkaan voiman siirron hiihtäjän jaloista sukiin, parantaen hiihtotoiminnallisuutta ja uskollisuutta.
K2-lumilautailukypärät valmistetaan käyttäen edistyksellisiä materiaaleja, jotka tasapainottavat vakautta, painoa ja kestävyyttä.
K2-reppullä on pehmustetut olkahihnat, joustavat lantiovyöt ja ergonomiset selkänojat, jotka ovat usein sisällytetty tarjoamaan mukavan istuvuuden. K2-reput tulevat eri pituuksissa ja kyvyissä vastaamaan erilaisiin tarvikkeisiin ja säilytystarpeisiin. K2 painottaa vahvasti käytännöllisyyttä reppujensa rakenteissa.