Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Lasten vaatteet

Lasten vaatteet hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten vaatteet tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasten vaatteet

n merkit Lasten vaatteet

Mitä pukeutua hiihtoon ja lumilautailuun?

Pohjakerrokset

Pohjakerrokset ovat ihoa lähempänä olevien vaatteiden päällystys, joka toimii pääasiassa kaksoisnahkana, joka voi pitää lämmön tai kylmän. Alustana tarjoavat lämmöllä ylläpitää sinut rento ja mukava aikana hiihto ja lumilautailu. Voit ostaa niitä Atomic , Rossignol , Volcom , Head , Burton , Columbia , CMP .

Fleeces

Fleecet ovat uskomattomia ja niillä on niin monia etuja. Sillä voidaan luoda takkeja, hattuja ja huiveja, verkkarishousuja, ja voit tehdä niin monia ihastuttavia luomuksia. Fleecet ovat pehmeitä, kevyitä ja helppo pestä. Fleece vaatteita käytetään pitämään sinut lämpimänä hiihdon ja lumilautailun aikana.

Takit

Takit ovat ylävartalon vaatteita, jotka yleensä ulottuvat lantion alle. Takissa on yleensä hihat ja ne on kiinnitetty edestä tai joskus sivusta. Takkeja käytetään pääasiassa kylmällä säällä suojaamaan kehoasi jäätymiseltä.

Housut

Housut ovat vaate, joka on nykyään hyvin kuuluisa. Housut suojaavat vartaloa vyötäröltä nilkan luihin. Housut kiedottu molempien lahkeiden ympärille erikseen. Housuja käytetään sekä jokapäiväisessä että juhlallisuudessa, ja niitä käyttävät sekä miehet että naiset. Nykyään se on kehittynyt tyylipuhelimeksi ja on läsnä jokaisessa vaatekaapissa.

Verryttelypuvut

Verryttelypuvut on aiemmin kehitetty retkeilyyn tai harjoitteluun, pääasiassa asiantuntijoiden käyttöön hiihto ja lumilautailun aikana pitäen heidät lämpimänä ja rentoutuneena. Voit ostaa verryttelypukuja Atomicilta, Rossignolilta, Volcomilta, Headilta, Burtonilta, Columbialta, CMP: ltä.

Neulepaidat ja hupparit

Neulepaidat ja hupparit ovat talviaikaan käytetty asu, joka pitää vartalon mukavana. Neulepaita on ohut paita ilman kaulusta ja valmistettu hienostuneesta puuvillasta tai puuvillasekoitekankaasta. Huppari on collegepaita, jossa voi olla myös tasku tai kokonaan vetoketju. Puseroita ja huppareita käytetään myös lasketteluun ja lumilautailuun.

Liivit

Hiihto ja lumilautailu liiveillä voivat parantaa juoksutilannettasi. Se voi myös auttaa sinua lisäämään aktiivisuuttasi. Eräässä hiihtäjiä koskevassa hienovaraisessa tutkimuksessa raportoitiin 2,5 prosentin huipputason edistyminen liivien käytön jälkeen hiihtämiseen ja lumilautailuun. Liivit auttavat vahvistamaan kehoasi käyttämään enemmän voimaa hiihdon ja lumilautailun aikana.

Lisää lasten hiihtovaatteista:

Säärystimet: Särystimet pitävät niskan lämpimänä.
Kasvonaamarit: Kasvonaamioita käytetään suojaamaan sinua saastumiselta.
Käsineet: Käsineet pitävät kätesi lämpimänä kylmällä säällä.
Päähineet: Päähineet sisältävät hatut ja lippalakit pitämään pääsi lämpimänä.
Sukat: Sukat ovat jalkineita ja ne pitävät jaloistasi mukavia. T paita: T paita on eräänlainen kangaspaita, joka on nimetty sen rungon ja hihojen T maisen muodon vuoksi.