Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten vaatteet tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten vaatteet

n merkit Miesten vaatteet

Mitä pukeutua hiihtoon tai lumilautailuun

Pohjakerrokset

Perussääntö hiihto tai lumilautailuvaatteita kerrottaessa on aluskerroksen käyttäminen. Pohjakerros tai ihon vieressä olevat kerrokset on suunniteltu käytettäväksi vaatteiden alla. Pohjakerroksiin kuuluvat liivi, pitkät alusvaatteet ja sukat, jotka peittävät vartalon kokonaan.

Fleeces

Kun olet peittänyt vartalosi pohjakerroksilla, voit käyttää mitä tahansa tavallista toppia ja housuja. Topien suhteen kannattaa valita kevyt villainen fleecetoppi, joka antaa lisälämpöä rinteissä.

Käsineet

Hiihtäessä tai lumilautaittaessa on erittäin suositeltavaa käyttää vedenpitäviä, paksuja ja eristettyjä käsineitä. Hiihtäjien tulee suojata kätensä kylmyydeltä. Sisävuorikäsineet tarjoavat paremman otteen ja monipuolisuuden, koska sinun on myös pidettävä hiihtosauvoja.

Päähineet

Ei pakollinen, mutta erittäin suositeltavaa, hiihtokypärä on yksi yleisvarusteesi tärkeimmistä osista, joka auttaa suojaamaan päätäsi. Kun hiihtät kylmillä jäisillä rinteillä, sinun tulee pitää korvat ja pää kuivana ja lämpimänä päähineillä.

Takit

Kun olet menossa kohti täysin lumen peittämiä vuoria, sinun on pukeuduttava kunnolla. Vedenpitävät takit ovat ihanteellisia hiihtoon, koska ne eivät vain pidä sinut kuivana, vaan tarjoavat myös maksimaalisen eristyksen, joka tarvitaan pysyäksesi lämpimänä sisältä. Voit ostaa laskettelutakkeja Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Volcom , Head ja Superdry .

Housut

Lasketteluhousut tai ruokalappuhousut ovat myös tärkeitä vaatevarusteita, joita tarvitset hiihtoon ja lumilautailuun. Hiihtohousut on valmistettu vedenpitävästä, eristetystä ja paksusta materiaalista, joka tarjoaa tarvitsemaasi lämpöä. Niissä on myös taskuja ja muita ominaisuuksia, jotka estävät lumen pääsyn lumikenkiisi.

Sukat

Suksisukat on suunniteltu paksummiksi ja lämpimämmiksi kuin tavalliset sukat. Kestääksesi kylmää tuulta ja äärimmäisiä lumisateita, sinun on varmistettava, että sukat ovat lämpimämpiä, paksumpia ja eristettyjä. Suksisukat ovat myös kooltaan pidemmät ja tarjoavat maksimaalisen peiton jaloillesi.

Puvut

Alunperin hiihtovaatteet olivat tyylikkäitä ja kevyitä lajin vaatimuksen mukaisesti. Sinun on oltava nopea osuessasi rinteisiin. Nykyään voimme kuitenkin löytää valtavan valikoiman tyylikkäitä, kevyitä mutta toimivia hiihtoasuja ja asuja, jotka eivät rajoita liikkeitä ja tarjoavat parhaan suorituskyvyn ja mukavuuden.

Lisää miesten vaatteista:

Yllämainittujen vaatteiden lisäksi sinulla tulee olla neulepuseroita, collegepaitoja ja huppareita, t paitoja, sukkahousuja, paitoja, liivejä, kasvonaamioita ja säärystimet. Kaikki nämä suksivaatteet ovat välttämättömiä pitämään sinut lämpimänä ja kuivana kylmillä jäisillä rinteillä.