up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Naisten Kengät hiihto

Naisten Kengät hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten Kengät tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten Kengät

n merkit Naisten Kengät

Kuinka valita after ski ja naisten lumikengät?

Lisätarvikkeet

Naisten lumikenkien asusteet ovat erittäin tärkeitä hiihtomatkasi aikana. Näitä lisävarusteita ovat pohjalliset, jääkahvat, saappaiden kuivaimet jne. Pohjallista käytetään pitämään jalat rentoina ja lämmittämään kylmällä säällä ja kylmällä tuulella. Jääkahvat ovat saappaan ulkoinen kiinnitys, joka lisää pitoa ja pitoa lumessa ja auttaa sinua kävelemään helposti ilman liukastumisvaaraa. Saappaiden kuivausrumpua käytetään saappaiden kuivaamiseen sen jälkeen, kun ne ovat kastuneet kävellessäsi lumessa tai sateessa.

Après ski kengät

Après ski naisten saappaat ovat hiihtoharjoituksen jälkeen käytettyjä jalkineita ja ne on vuorattu sisäpuolelta pitämään lämpöä. Advanced Après ski naisten saappaissa on jäykkä alaosa, ja niissä on vahva side sekä sormissa että kantapäässä. Ne ovat myös vedenpitäviä. Kengät ovat saatavilla useissa eri sävyissä ja koossa. Voit ostaa nämä saappaat osoitteesta Salomon , Columbia , CMP , Kimberfeel , Kamik .

Rento hiihtokengät

Naisten vapaa ajan lumisaappaat ovat eräänlaisia saappaita, yleensä vettä hylkiviä tai vedenpitäviä. Lumisaappaissa on lähes kaikissa tapauksissa korotettu reunus, joka estää lumen pääsyn kengän sisään, ja jäykkä pohja, joka pitää kosteuden poissa. Näitä vapaa ajan saappaita käytetään kosteissa, liukkaissa, sateisissa ja jäisissä olosuhteissa. Näitä saappaita käyttävät ihmiset myös kävelemään helposti lumisissa tai kosteissa paikoissa. Ne ovat hyvin eristettyjä, mutta myös vedenpitäviä.

Tossut

Lumisella tai kylmällä säällä käytettävät tossut on valmistettu kuumasta ja kestävästä materiaalista, joka pitää jalat mukavana sisätiloissa, kun ilmasto on erittäin kylmä. Nämä tossut ovat kevyitä ja niitä on mukava käyttää ja niitä käytetään yleensä kotona. Ne antavat mukavuutta ja suojaa jaloille vaeltaessa kotona talvella tai kylmällä säällä. Ne on valmistettu sileästä ja kestävästä tekstiilistä ja pitävät jalat rentoina ja lämpiminä pakkasilla. Niitä on saatavana laajalla valikoimalla sävyjä ja asetteluja.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje